Πάτρα: "Σάρωσαν" και φέτος οι μαθητές των φροντιστηρίων "ΠΡΙΣΜΑ" - ΔΕΙΤΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Μεγάλες ήταν και φέτος οι επιτυχίες των μαθητών που προετοιμάστηκαν για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στα φροντιστήρια ΠΡΙΣΜΑ στην Πάτρα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

Το Φροντιστήριο

Το φροντιστήριο “ΠΡΙΣΜΑ” δραστηριοποιείται στην Πάτρα από το 1988. Η εκπαιδευτικήφιλοσοφία που εφαρμόζουμε έχει ως πρώτο στόχο την προσφορά ουσιαστικής γνώσης στους μαθητές μας. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας αποδεικνύονται κάθε χρόνο από τις επιτυχίες μας. Είμαστε με διαφορά το πρώτο φροντιστήριο στην Πάτρα και ένα από τα κορυφαία σε όλη την Ελλάδα.

Για τις πανελλαδικές εξετάσεις είναι διαθέσιμη μια αναλυτική ενότητα σελίδων, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πληροφορίες για το εξεταστικό σύστημα, τις βάσεις των σχολών, ένα πλήρες πανόραμα όλων των τμημάτων, στατιστικά στοιχεία και τα θέματα των εξετάσεων των προηγούμενων ετών.

Επιπλέον, είναι διαθέσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία των διαφόρων βαθμίδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εξηγούμε αναλυτικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα & τον τρόπο αξιολόγησης των μαθητών Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου. Μέσω της ενότητας “επικαιρότητα” προσφέρουμε άμεση ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Έχουμε δημιουργήσει προγράμματα σπουδών για Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο και Επαγγελματικό Λύκειο (θερινή & χειμερινή περίοδο) με στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας, χωρίς να επιβαρύνονται με πολλές ώρες μαθημάτων. Παρέχουμε προετοιμασία και στα ειδικά μαθήματα που εξετάζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τους μαθητές μας και σε μαθήματα, που δεν περιλαμβάνονται στα προγράμματα σπουδών. Επιπλέον, διδάσκουμε αντικείμενα πέρα από τη μέση εκπαίδευση και για οποιαδήποτε ηλικία, καθώς δραστηριοποιούμαστε στην εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών και στην υποστήριξη φοιτητών.

 

Διαβάστε επίσης