Επίθεση με ματσέτα στο Βέλγιο - Τρεις τραυματίες - ΝΕΟΤΕΡΑ

Συναγερμός στις αρχές

Νεότερη Ενημέρωση: Συναγερμός σήμανε για άλλη μια φορά στις Βρυξέλλες, όταν μια άγνωστη επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους μέσα σε ένα λεωφορείο στο προάστιο Uccle.

Oι βελγικές αρχές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν την γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση, προτού την συλλάβουν, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση RTBF ανέφερε ότι η αστυνομία δεν πιστεύει ότι το επεισόδιο αυτό είχε πολιτικά ή τρομοκρατικά κίνητρα.

Η γυναίκα πιθανότατα πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Πρώτη Ενημέρωση: Επίθεση με ματσέτα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα οι Αρχές να τεθούν ξανά σε συναγερμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση μιας γυναίκας με ματσέτα, στην περιοχή Uccle.

Η γυναίκα μαχαίρωσε και τραυμάτισε τους ανθρώπους μέσα σε ένα λεωφορείο, προτού συλληφθεί από αστυνομικούς που την πυροβόλησαν και την τραυμάτισαν, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση RTBF ανέφερε ότι η αστυνομία δεν πιστεύει ότι το επεισόδιο αυτό είχε πολιτικά ή τρομοκρατικά κίνητρα. Η γυναίκα πιθανότατα πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ