Πάτρα: Στον Ανακριτή ο 28χρονος που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του - Τί υποστήριξε ο ίδιος

φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα

Στον Ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί, ο 28χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, σε βάρος της ίδιας της μητέρας του. Ο άνδρας όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, φέρεται στις 18 Ιουλίου να χτύπησε με τα χέρια του, τη μητέρα του Άννα Μητροπούλου, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην Άνω πόλη.

Η άτυχη 53χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αρχικά στον Άγιο Ανδρέα και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι, όταν η γυναίκα εξέπνευσε, στις 27 Ιουλίου, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάνα και γιος φέρεται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος την είχε χτυπήσει. 

Ο φερόμενος ως δράστης, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, την (19-7-2016) το βράδυ, 53χρονη ημεδαπή, διεκομίσθη από την οικία της στην Πάτρα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι χθες (27-7-2016) το μεσημέρι, όπου και απεβίωσε.

Στο πλαίσιο ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, υιού της θανούσας, χθες αργά το βράδυ.

Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου, ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών".

 

Διαβάστε επίσης