Γεννηματά: Ολα στο φως !

επιθεση της προεδρου του πασοκ στην κυβερνηση

«Όλα στο φως! Κανείς και τίποτα στο σκοτάδι» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον λαό.

 


«Γι’ αυτό και ψηφίσαμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση της Εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Γι’ αυτό και θα ψηφίσουμε την σημερινή πρόταση της Ν.Δ. για τις ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ , για τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015» επισήμανε.

«Ζούμε όλα αυτά τα χρόνια μια τραγωδία» συνέχισε «μόνο μέσα από την  κάθαρση,  όσο επώδυνη κι αν είναι για όλους του πολιτικούς χώρους, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με αξιοπιστία για μια νέα μεταπολίτευση».

Στο πλαίσιο αυτό, εστίασε τα πυρά της στον Αλέξη Τσίπρα: «Ο πρωθυπουργός χθες  απέφυγε τη Βουλή, επέλεξε να μείνει στο προαύλιό της. Ο στόχος του είναι προφανής: Να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν. Για να το πετύχει, δεν διστάζει να υποβιβάσει την κορυφαία δημοκρατική λειτουργία που απαιτεί συνεννόηση και συναίνεση , σε κομματική αντιπαράθεση και εργαλείο εξυπηρέτησης δικών του επιδιώξεων».

 

Διαβάστε επίσης