Η Παρασκευή Μιχαλοπούλου η νεκρή που βρέθηκε στο λιμάνι του Αιγίου - Τραγικό! Σήμερα είχε την ονομαστική της εορτή...Βρέθηκε σημείωμα

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, η άτυχη γυναίκα έφερε μαζί της και ένα σημείωμα, στοιχείο που εξετάζουν οι αρχές. Την προανάκριση διεξάγει το Λιμεναρχείο Αιγίου.

---------------------------

11.15 Η Παρασκευή Μιχαλοπούλου του Ευσταθίου είναι η 89χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα σήμερα το πρωί, μπροστά σε καφετέριες της Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο. Τραγική διάσταση στο περιστατικό δίνει το γεγονός πως η ηλικιωμένη σήμερα είχε την ονομαστική της εορτή και μάλιστα είχε κατέβει με συγγενή της στο Αίγιο, ο οποίος την είχε αφήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr.

Η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.

-------------------------------

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί περαστικοί κοντά στην παλιά προβλήτα Αιγίου (φάρος), μιας και μέσα στη θάλασσα διέκριναν τη σορό μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Η σορός της εντοπίστηκε μπροστά σε παραλιακά καφέ της Ζωοδόχου Πηγής, κοντά στην παλιά προβλήτα. Οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και της αυτοκτονίας για την ηλικιωμένη, η οποία κατάγεται από ορεινό χωριό της Αιγιάλειας

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα της ηλικιωμένης γυναίκας, τα οποία εξετάζονται.

 

Πηγή: filodimos.gr

Διαβάστε επίσης