Φιλική "εξάρα" του Παναθηναϊκού στον Αρη Λεμεσού

Με πρωταγωνιστή τον Λούκας Βιγιαφάνιες

Με πρωταγωνιστή τον Λούκας Βιγιαφάνιες, που πέτυχε 2 γκολ, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 6-1 τον Άρη Λεμεσού σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Κορωπί.

Παρά το γεγονός ότι ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς, αλλά και νεαρούς παίκτες, οι «πράσινοι» έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Το τριφύλλι προηγήθηκε στο 7΄ με τον Βιγιαφάνιες και στο 31΄ ο Βλαχοδήμος έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι, ωστόσο, στο 36΄ ο Κλωναρίδης σημάδεψε σωστά κι «έγραψε» το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με τον Βιγιαφάνιες να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47') ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0, ενώ στο 56΄ η κυπριακή ομάδα μείωσε σε 4-1. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χατζηγιοβάννης πλάσαρε κι έκανε το 5-1 και στο 87΄ ο Πίσπας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Ο.Βλαχοδήμος (46’ Κοτσόλης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Νάνο (70’ Παπανικολάου), Στάικος (68’ Μίγγος), Αμπέντ (57’ Πίσπας), Π.Βλαχοδήμος (67’ Γ.Αγγελόπουλος), Βιγιαφάνιες (60’ Μπουζούκης), Μπουμάλ (65’ Μαυρομάτης), Κλωναρίδης (60’ Χατζηγιοβάννης).

ΠΗΓΗ:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ