Ανδρέας Ριζούλης για τη σύμβαση παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου

του αχαιου βουλευτή

Ο Ανδρέας Ριζούλης αναφέρθηκε στη διαφοροποίηση της σύμβασης σε σχέση με ό,τι είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση για το λιμάνι του Πειραιά.

Εξήγησε ότι η κυβέρνηση παρότι πήρε μια έτοιμη συμφωνία και από το Γενάρη του 2015 ήταν σε συνεχή διαπραγμάτευση για τη βελτίωση της. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Ενδεικτικά ανέφερε την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος στη λιμενική ζώνη, την εξασφάλιση των ακινήτων εντός της χερσαίας λιμενικής ζώνης, την προστασία των αρχαιοτήτων και την απόδοση της ζώνης των λιπασμάτων στο Κερατσίνι.

Ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι η χώρα θα είναι σε πρόγραμμα μέχρι το 2018 και αυτό που απαιτείται είναι μια κυβέρνηση η οποία θα θέσει ως προτεραιότητα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος αλλά και του κόσμου.

«Αποδείχτηκε ότι η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να το κάνει πραγματικότητα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

 

Απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση υπενθύμισε ότι έχουν κριθεί πολύ πρόσφατα, και δύο φορές μάλιστα σε εκλογικές αναμετρήσεις.

 

«Όταν θα έρθει ο χρόνος των εκλογών στο τέλος της τετραετίας, η κυβέρνηση θα κριθεί για το αν προάσπισε με επιτυχία το δημόσιο συμφέρον». 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ