Τραγικό "παιχνίδι" της μοίρας για την 29χρονη από το Αγρίνιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον "υγρό" τάφο της

Πριν 4 χρόνια σκοτώθηκε και ο 18χρονος αδερφός της σε τροχαίο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση: Σοκ και θλίψη προκαλεί στο Αγρίνιο ο θάνατος 29χρονης Αγρινιώτισσας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από χθες το βράδυ όταν είχε ενημερώσει τους οικείους της ότι θα ερχόταν στο Αγρίνιο από την Νικιάνα Λευκάδας όπου εργάζονταν.

frravnkmzo576fa7531bc83.jpg

frlvvalbpf576fa7468839e.jpg

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία ξεκίνησε εκτεταμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα να βρεθεί τα ξημερώματα το αυτοκίνητο της 29χρονης στη θαλάσσια περιοχή του Σπάρτου Αμφιλοχίας.

Στο σημείο στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από αστυνομία και λιμενικό και πριν από λίγα λεπτά ανασύρθηκε νεκρή από δύτες που συμμετείχαν στην επιχείρηση. 

bebgjluxpv576fa7afb7d29.jpg

njbdoaenyp576fa791371be.jpg

Πρώτη Ενημέρωση: Μεγάλη αγωνία για την οικογένεια 26χρονης Αγρινιώτισσας η οποία ενώ επέστρεφε χθες το βράδυ από τη Νικιάνα Λευκάδας εξαφανίστηκαν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του sinidisi.gr η 26χρονη επέστρεφε με το αυτοκίνητό της. όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στη θάλασσα!

Αποτέλεσμα ήταν να δηλωθεί η εξαφάνισή της στην αστυνομία και μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις βρέθηκε το αυτοκίνητό που οδηγούσε στη θαλάσσια περιοχή του Σπάρτου Αμφιλοχίας.

Από νωρίς τα ξημερώματα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνεργασία με το Λιμενικό ενώ αυτή την ώρα στη θάλασσα έχουν βουτήξει δύτες για να δουν αν μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκεται η νεαρή κοπέλα.

Οι αρχικές πληροφορίες πως η 26χρονη βρέθηκε νεκρή δεν επιβεβαιώνονται.

Πηγή φωτογραφιών: emaistros.gr

Διαβάστε επίσης