Τα ζώδια σήμερα 11 Ιουνίου

Δείτε τις προβλέψεις

Ταύρος

Ανέμελο, ερωτικό και ευχάριστο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα δώσει την ευκαιρία για εξόδους, φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι, ενώ μπαίνετε πλήρως κι επισήμως στο καλοκαιρινό mood. Ευκαιρίες επίσης για εκδρομές, σπορ, χόμπι, δημιουργικές δραστηριότητες. Πιθανές και κάποιες θετικές εξελίξεις στα ερωτικά. Ενασχόληση με τα παιδιά. Αυξημένη ζωτικότητα, χαρά κι αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Πιθανόν να βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ή μπορεί απλά να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας και με τους δικούς σας. Προσέξτε κάποιες σκληρές συμπεριφορές το Σάββατο. Θα είναι ένα διήμερο πιο νοσταλγικό και συναισθηματικό.

Καρκίνος

Ένα επικοινωνιακό κι ανάλαφρο Σαββατοκύριακο, αν και μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου μπορεί να ειπωθούν κάποια σκληρά λόγια. Όμως θα είναι ένα διήμερο συνολικά τυχερό κι ευχάριστο, με βόλτες, ωραίες συναντήσεις, ταξιδάκια και γνωριμίες. Αρκετή κουβεντούλα, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Αρκετές επίσης μετακινήσεις πιθανές. Επαφές με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές.

 

Λέων

Αναμένεται να είναι ένα ήσυχο και απολαυστικό Σαββατοκύριακο, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να κάνετε ωραίες αγορές. Πιθανή βελτίωση εσόδων ή κάποια δωράκια, αν και δεν λείπουν και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Ένα διήμερο με ωραίο φαγητό, καλή παρέα, καλή μουσική, απόλαυση της φύσης και των αισθήσεων. Εκτιμάτε περισσότερο τη ζωή και τους ανθρώπους.

Παρθένος

Το ζώδιό σας θα διατρέχει αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη, ένα διήμερο δραστήριο, εξωστρεφές και τυχερό, καθώς η Σελήνη συναντά τον Δία και φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις. Βέβαια μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου προσέξτε και ορισμένες πιέσεις ή δύστροπες συμπεριφορές. Καλό διήμερο για ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες, άθληση, διεκδίκηση των θέλω σας.

Ζυγός

Καθώς η Σελήνη στο Σαββατοκύριακο θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι ένα διήμερο όπου θα κλείσετε κάποιους κύκλους ή θέματα, σε πρακτικό ή ψυχολογικό επίπεδο. Πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία, φυγή, επαφή με τη φύση και τη θάλασσα. Καλές μέρες για ενασχόληση με την τέχνη, την πνευματικότητα και την φιλανθρωπία.

Σκορπιός

Αφιερωμένο στις παρέες σας αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο θα είναι κοινωνικό και θα δώσει την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς. Πιθανή επίσης δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και στο ίντερνετ και τα social media. Κάποιες θετικές εξελίξεις αναμένονται το Σάββατο, οι οποίες ανοίγουν πόρτες για το μέλλον.

Τοξότης

Πιθανόν αυτό το Σαββατοκύριακο να έχετε παραπάνω υποχρεώσεις να τακτοποιήσετε. Το Σάββατο μέχρι το απόγευμα προσέξτε κάποιες αυστηρές συμπεριφορές. Θα είναι ένα διήμερο στο οποίο θα φανείτε περισσότερο κοινωνικά και θα σας απασχολήσει το πώς παρουσιάζεστε στο κοινό, γι' αυτό χρειάζεται σοβαρότητα. Πιθανές θετικές επαγγελματικές εξελίξεις ή νέα.

Αιγόκερως

Αισιόδοξο και άνετο το Σαββατοκύριακο, ενώ η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία το Σάββατο φέρνει κάποια καλά νέα ή εξελίξεις. Πιθανά ορισμένα ανοίγματα κι ευκαιρίες – ανοίγονται κάποιες πόρτες. Ένα διήμερο με ταξίδια, περιπέτειες κι ευχάριστες δραστηριότητες.  Ενασχόληση επίσης με συγγραφή, εκπαίδευση, διδασκαλία, διάβασμα. Συναντήσεις με ξένους ή επαφές με το εξωτερικό.

Υδροχόος

Αρκετά ερωτικό αυτό το Σαββατοκύριακο, θα δώσει την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφό σας και να περάσετε ωραίες προσωπικές στιγμές. Πιο εσωστρεφής η διάθεση. Έμφαση δίνει η Σελήνη και σε θέματα οικονομικά – ίσως δεχθείτε μια ενίσχυση. Επίσης η εστίασή σας θα βρίσκεται στην έρευνα, την ψυχανάλυση, το ψάξιμο γενικά.

Ιχθύες

Αρκετά κοινωνικό αυτό το Σαββατοκύριακο, με ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου ίσως παρουσιαστούν και κάποιες σκληρές κριτικές και δύστροπες συμπεριφορές. Ιδανικό διήμερο για socializing και για ενασχόληση με την τέχνη και την αισθητική.

Κριός

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μάλλον αφιερωμένο στο νοικοκυριό, καθώς η Σελήνη θα διατρέχει το τακτικό ζώδιο της Παρθένου, ένα διήμερο που θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο σας και να φροντίσετε διάφορες λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής, να πλύνετε, να ράψετε κλπ. Επίσης ενασχόληση με υγεία, διατροφή, fitness. Δεν λείπουν οι κριτικές.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης