Πάτρα: Καθημερινός εφιάλτης τα "φτιαγμένα" γκάζια στην Ελ. Βενιζέλου - Κόντρες στα .. μαύρα τα μεσάνυχτα!

μεγάλη όχληση και κίνδυνος για διερχόμενους

Δεν έχει τέλος ο ... εφιάλτης των κατοίκων στην Ελ. Βενιζέλου και όχι μόνο. Αφού τα "φτιαγμένα" ΙΧ ακούγονται σε μεγάλη ακτίνα στην ευρύτερη περιοχή, όπως περιγράφουν στο tempo24.gr. 

Όπως έχει ήδη γράψει και παλαιότερα το tempo24.gr, σύμφωνα με καταγγελίες, σε χώρο επίδειξης ισχύος μεταξύ οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και «φτιαγμένων» Ι.Χ αυτοκινήτων μετατρέπεται καθημερινά αργά τη νύχτα η Ελ. Βενιζέλου στην Πάτρα. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, λίγο μετά τη 1 στη συγκεκριμένη οδό, οργανώνονται αυτοσχέδιες κόντρες, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής αλλά και μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς ενώ το τηλεφωνικό κέντρο του 100, δέχεται δεκάδες κλήσεις.  

Η όχληση ειναι μεγάλη και ο θόρυβος από τα τα "φτιαχμένα" γκάζια ακούγεται μέχρι το Σκαγιοπούλειο!  

Η παρουσία της Αστυνομίας, διαλύει το «ορμητήριο» των οδηγών και μετά την παρέμβασή της επικρατεί ησυχία. Οι κόντρες όμως, όπως λένε στο tempo24.gr κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν τέλος και αποτελούν τον καθημερινό σχεδόν εφιάλτη τους. Αφού αναγκάζονται να κλείνουν ερμητικά τα παράθυρα μέσα στο κατακαλόκαιρο για να μην ακούν τους θορύβους. 

Να υπενθυμίσουμε ότι κόντρες δεν γίνονται μόνο στην Ελ. Βενιζέλου, αλλά όπως έχει γράψει το tempo24.gr, και στην περιμετρική της Πάτρας.

Αρκετές φορές η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές και κατασχέσεις οχημάτων και δικύκλων. 

 

Διαβάστε επίσης