Στήριξη στην Αιγιάλεια υποσχέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου

Το comeback και...η "ώρα ΠΑΣΟΚ"

Μπορεί να είναι αρχηγός του ΚΙΔΗΣΟ, φαίνεται όμως πως την..."ώρα ΠΑΣΟΚ" δεν μπορεί να την αποβάλει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιας και έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, για την προγραμματισμένη συνάντησή του με το δήμαρχο κ. Θανάση Παναγόπουλο.

Ο κ. Παπανδρέου έφτασε συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη (πρώην πρωθυπουργός γαρ) και έμεινε πάνω από 2 ώρες στο γραφείο δημάρχου, συζητώντας με στελέχη της δημοτικής αρχής για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα αλλά επικεντρώνοντας τη συζήτηση σε ζητήματα που αφορούν στην Αιγιάλεια, με ιδιαίτερες αναφορές στη σημασία για γρήγορη ολοκλήρωση των μεγάλων έργων στην περιοχή (νέος αυτοκινητόδρομος και σιδηροδρομική γραμμή), στη σύνδεση του νέου λιμένα Αιγίου με τον υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο, τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων αλλά και σε αναπτυξιακά προγράμματα για την Πράσινη Ενέργεια, για τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός ήρθε πλήρως ενημερωμένος και με πολλές ιδέες, σύμφωνα με όσα 'διέρρευσαν' από τη σύσκεψη. Ο κ. Παπανδρέου υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξη, τη δική του και των συνεργατών του, σε ανάλογα θέματα.

Στη συνάντηση, που ήταν κλειστή για τους δημοσιογράφους, παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο αντιδήμαρχος έργων και πολιτικός φίλος του Γ.Παπανδρέου κ. Δημήτρης Φιλιππάτος, η αντιδήμαρχος κα Βασιλική Ψυχράμη, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, ο βοηθός δημάρχου κ. Νίκος Θανασούλιας και ο Γ.Γ. του Δήμου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Εξάλλου, χτες ο αρχηγός του ΚΙΔΗΣΟ κατά την ομιλία του στην "Πολιτεία" της Πάτρας, δήλωσε έτοιμος να μπει ξανά μπροστά "τώρα που οι μύθοι κατέρρευσαν. Σας ξέρω και με ξέρετε. Είμαστε περήφανοι για το έργο μας και πάντα ανοιχτοί σε διάλογο αλλά...αλλεργικοί στη συναλλαγή" σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: filodimos.gr

Διαβάστε επίσης