Αίγιο: Καταγγέλλουν σοβαρά και απανωτά περιστατικά bullying από μαθητές Δημοτικού Σχολείου!

Τι αναφέρουν πληροφορίες

Σοβαρές καταγγελίες αναφέρουν περισταστικό μπούλινγκ που σημειώθηκε σε σχολείο του Αιγίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τύπος της Αιγιάλειας», σε Δημοτικό σχολείο του Αιγίου έχουν σημειωθεί περιστατικά μπούλινγκ, όταν πέντε μαθητές μεγάλης τάξης  άσκησαν σωματική βία σε  μαθητή μικρότερης τάξης του Δημοτικού.

Επίσης μπούλινγκ ασκήθηκε από τους ίδιους μαθητές και σε έναν άλλον μικρότερο μαθητή, ενώ περιστατικό καταγράφηκε και σε μαθητές άλλης τάξης το οποίο συνέβη πριν τις γιορτές του Πάσχα.

Για την όλη κατάσταση έχει ενημερωθεί και ο/η Διευθυντής-τρια του Σχολείου, ενώ και ο Σύλλογος Γονέων προσπαθεί να βρει λύση με τη Διεύθυνση του Σχολείου, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει  εγρήγορση πάνω σε αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα.

Μάλιστα αρχές της επόμενης εβδομάδας, έχει προγραμματιστεί εκ νέου συνάντηση του Συλλόγου Γονέων με τη Διεύθυνση του σχολείου.

Το περιστατικό έγινε γνωστό και οι γονείς των μαθητών θορυβήθηκαν  και έντονα προβληματισμένοι με την όλη κατάσταση και ζητούν άμεση επίλυση του προβλήματος από τον/την Διευθυντή/τρια, ενώ απαιτούν και την άμεση παρέμβαση της Σχολικής Συμβούλου και όχι μόνο

Διαβάστε επίσης