Πάτρα: Επεισόδια στο εμπορικό κέντρο μεταξύ καταναλωτών και ομάδες περιφρούρησης της απεργίας - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΟΜΟ ΤΗς ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Πάτρας. Οικογένεια που ήθελε να κάνει τις αγορές της σε ένα κατάστημα υποδημάτων το οποίο λειτουργούσε, εμποδίστηκε από ομάδες περιφρούρησης της απεργίας. 

Όπως εξήγησε ο πατέρας της οικογένειας, είναι Ναυτικός και ήρθε να δει την οικογένειά του κατέβηκε στο κέντρο της Πάτρας μαζί με την γυναίκα του και την μικρή του κόρη για να κάνουν κάποιες αγορές αφού δεν είχε την δυνατότητα να το κάνει άλλη στιγμή.

Τότε μέλη του ΠΑΜΕ που περιφρουρούσαν την απεργία έξω από κατάστημα στη Ρήγα Φεραίου του απαγόρευσαν την είσοδο. Ο ίδιος είπε στο tempo24.gr, ότι έλειπε καιρό από την Πάτρα και έπρεπε να ψωνίσει κάποια πράγματα. Τα αίματα δεν άργησαν να ... ανάψουν με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

 

 

 

Στο μεταξύ όπως έχει γράψει το tempo24.gr, με κατεβασμένα ρολά συμμετείχαν στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς τα περισσότερα Πατρινά καταταστήματα. Εξαίρεση αποτέλεσαν ορισμένα υποκαταστήματα πολυεθνικών στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου που άνοιξαν λίγο μετά τις 11 π.μ προκαλώντας τις αντιδράσεις των συγκεντρωμένων εμποροϋπαλλήλων.

 

Διαβάστε επίσης