Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση Κατρούγκαλου δημοσιογράφων-Τί είπε ο Υπουργός για το αγγελιόσημο-ΒΙΝΤΕΟ

Οι εκπρόσωποι των σωματείων των ΜΜΕ αποχώρησαν χωρις να κάνουν δηλώσεις

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου με τους εκπροσώπους των δημοσιογραφικών ενώσεων.

«Δυστυχώς στο πλαίσιο μιας θεολογικής εμμονής οι δανειστές μας επέμειναν στην κατάργηση του αγγελιοσήμου», δηλωσε μετα την ολοκλήρωση της συνάντησης ο υπουργός Εργασίας.

Και συνέχισε:  «Η κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση προσπάθησε να υπερασπίσει το αγγελιόσημο ως οιωνεί εργοδοτική εισφορά και όχι ως κοινωνικό πόρο. Δυστυχώς στο πλαίσιο μιας θεολογικής εμμονής οι δανειστές μας επέμειναν στην κατάργηση του αγγελιοσήμου και γι αυτο το λόγο καλέσαμε τη σημερινή συναντηση ούτως ώστε να δούμε πως ενόψει της νομοθετικής κατάργησης μπορούν να υπάρξουν εναλλακτικοί πόροι διάσωσης του σχετικού πόρου μέσω μιας συμφωνίας μεταξύ των εργοδοτικών οργανώσεων στον Τύπο συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού και των σωματείων των εργαζομένων», δήλωσε.

«Διερευνήθηκε αυτή η δυνατότητα σήμερα χωρίς να υπάρξει συμφωνία αλλά με τη δήλωση απο τις δυο πλευρές μιας διάθεσης να συνεχιστεί αυτη η συζήτηση», πρόσθεσε ο κ. Κατρουγκαλος.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων των ΜΜΕ αποχώρησαν χωρις να κάνουν δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ