Οι μαθητές της Ηλείας στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

από τα λύκεια

Έως την Δευτέρα θα έχουν την δυνατότητα τα Λύκεια τα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως τόνισε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Δημητρέλλος έγινε προσπάθεια οι μαθητές όλων των λυκείων της Ηλείας να συμμετέχουν ενεργά στην Αφή της Φλόγας «Από το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας θα υπάρχουν παιδιά που θα συμμετέχουν δημιουργώντας τους Ολυμπιακούς Κύκλους κατά την διάρκεια της τελετής.

Μέσα από συζητήσεις και ένα καλό κλίμα συνεργασίας καταλήξαμε ότι πέραν από τους μαθητές που θα συμμετέχουν από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, θα υπάρχουν 110 μαθητές από όλη την Ηλεία που θα συμμετάσχουν ενεργά.

Έτσι τέσσερις έως πέντε μαθητές από κάθε λύκειο της Ηλείας θα κρατούν σημαίες χωρών που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετέχοντας ουσιαστικά στην εκδήλωση της τελετής αφής».

Οι μαθητές στους οποίους θα δοθούν ειδικές φόρμες προκειμένου να είναι ομοιόμορφα ντυμένοι θα εισέλθουν στο στάδιο στο πλαίσιο της εκδήλωσης Αφής.

protinews.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ