Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η μεγάλη πορεία του δήμου Πατρέων κατά της ανεργίας με προορισμό την Ακράτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΑΝ

Ξεκίνησε από το Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου (όπου διανυκτέρευσαν οι πεζοπόροι) η δεύτερη μέρα της μεγάλης πορείας κατά της ανεργίας που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων και την οποία στηρίζει και ο Δήμος Αιγιαλείας.

Οι οδοιπόροι, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο, ξεκίνησαν τη σημερινή τους διαδρομή μέχρι την Ακράτα, κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις στο Διακοπτό και στον Πλάτανο.



Στο δρόμο, όπως αναφέρει το filodimos.gr, θα ανταμώσουν και με όσους έρχονται από Πάτρα και Αθήνα για να ενισχύσουν την μεγάλη πορεία, ενώ αναμένεται να λάβει μέρος σε μέρος της διαδρομής και ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.

Χτες το απόγευμα, πρώτη μέρα της πορείας, οι οδοπόροι διένυσαν περίπου 40 χιλιόμετρα και έφτασαν μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο Αίγιο, όπου έγιναν δεκτοί από μέλη της δημοτικής αρχής Αιγιαλείας και εκπροσώπους φορέων και συνδικάτων. Σήμερα, δεύτερη μέρα, ο προορισμός είναι η Ακράτα (8 μ.μ.) και το πρωί της Τρίτης η πομπή θα συνεχίσει την πορεία της προς Ξυλόκαστρο.

Διαβάστε επίσης