Η παράσταση «Γελώντας άγρια» ταξιδεύει στη Ναύπακτο και στα Ιωάννινα

Χορηγός Επικοινωνίας το tempo24.gr

​Η παράσταση «Γελώντας άγρια» ύστερα από τη θερμή προσέλευση του πατρινού κοινού ταξιδεύει και σε άλλες πόλεις, στις 28 Φεβρουαρίου στο Τεχνουργείον  στη Ναύπακτο και 19 έως 20 Μαρτίου στο Πολυθέαμα στα Ιωάννινα.

Το έργο του Κρίστοφερ Ντουράγκ σε μετάφραση Δημήτρη Φραγκίογλου - Χριστίνας Παπαδάκη και σκηνοθεσία Βασίλη Κόκκαλη με τον Δημήτρη Τζαβάρα και τη Νεφεντίνα Μοσχόβου αφορά δύο σύγχρονους ανθρώπους σε μια μεγαλούπολη. Εκεί που συνωστίζονται τα πάθη, οι ψυχώσεις, οι ορέξεις ανθρώπων μοναχικών, ανέραστων και έτοιμων για όλα. Μια τυχαία συνάντηση κι ένα τυχαίο κωμικό συμβάν σε ένα σουπερμάρκετ, γίνεται η αφορμή και οι δύο να ξεγυμνωθούν και χωρίς οίκτο αρχίζουν να πετροβολούν ασταμάτητα με λέξεις την ψευτο-ηθική και τους ψευτο-θεσμούς της καλοβολεμένης κοινωνίας. 

theatro_act_gelonas_agria_naypaktos_ioannina.jpg

Το γελώντας άγρια είναι ένα έργο κωμικό και συνάμα τραγικό. Είναι ένα έργο που η φαντασία του συνειδητού συναντάει την πραγματικότητα του υποσυνείδητου και τότε το άγριο γέλιο μπορεί να είναι η μόνη απάντηση του σύγχρονου ανθρώπου στην πραγματικότητα της ζωής.

Συντελεστές:

Κείμενο: Κρίστοφερ Ντουραγκ

Μετάφραση: Δημήτρης Φραγκιόγλου – Χριστίνα Παπαδάκη

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κόκκαλης

Παίζουν: Δημήτρης Τζαβάρας, Νεφεντίνα Μοσχόβου

Μουσική επιμέλεια: Διονύσης Μπάστας

Σκηνογραφία - Ενδυματολογία : Μαρία Βασιλάκη

Βοηθός Ενδυματολόγου: Δανάη Μακρή

Βιντεοσκοπήσεις–Φωτογραφίες: Περικλής Παπανδρεόπουλος

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Τσινιάς

Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας

Παραγωγή: Θέατρο act

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Την Ριάννα Παπαχριστοπούλου για τις πουέντ, την Ελένη Κουτροκόη  για την βοήθεια της στις πρόβες στην κίνηση και στο μπαλέτο, την Ιωάννα Γιαννακόπουλου για την βοήθεια της στις πρόβες και το super market ΑΦΟΙ Βερόπουλοι.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Τον Δημήτρη Τζαβάρα ντύνει το κατάστημα The mark. Τα γυαλιά είναι του καταστήματος optical gallery. Τα εσώρουχα από το κατάστημα  Κωσταρά. Ευχαριστούμε το happy week και την Παλιά Ταβέρνα 1923.

«Γελώντας άγρια» παραγωγή του θεάτρου act

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Τεχνουργείον  στη Ναύπακτο

Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαρτίου στο Πολυθέαμα στα Γιάννενα

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=NnzsLs5lkkE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ