Πάτρα...Σαγέϊκα-Το δημοφιλές δρομολόγιο των κακοποιών που τρέχουν να ξοδέψουν τη λεία τους για προμήθεια ναρκωτικών-Συχνό και ανησυχητικό το φαινόμενο

εφοδοι και παρακολουθήσεις απο την Αστυνομια

Σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε να κινηθεί η Αστυνομία στα Σαγέικα, προκειμένου να εντοπίσει άτομα που διέπραξαν αδικήματα στην Πάτρα και σε λίγη ώρα είχαν μεταβεί στο Δημοτικό Διαμέτισμα της Δυτικής Αχαΐας.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr ο λόγος της μετάβασής τους δεν ήταν άλλος από την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών που όπως φαίνεται εξακολουθούν να παρέχονται ...απλόχερα και με το αζημίωτο από κυκλώματα της ευρύτερης περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα ο σεσημασμένος για υποθέσεις εκβίασης και άλλα αδικήματα κακοποιός (γνωστός και από την εμπλοκή του στα κυκλώματα της νύχτας) που το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης έβγαλε όπλο κατά επιχειρηματία στην οδό Ζαΐμη για να του πάρει χρήματα, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στα Σαγέικα.

Επίσης, το απόγευμα της Δευτέρτας, η Αστυνομία έστησε μπλόκα στην Πατρών Πύργου, περιμένοντας σεσημασμένο άνδρα και τον αδελφό του, οι οποίοι επέστρεφαν στην Πάτρα από την ίδια περιοχή.

Υπενθυμίζουμε δε οτι πρόσφατα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον νεαρό που είχε χτυπήσει πέντε γυναίκες στην Πάτρα με αρπαγές τσαντών, στήνοντας μπλόκο κατά την επιστροφή του από τα Σαγέικα.

Μάλιστα ο ίδιος δεν δίστασε να αφήσει τα «αποτυπώματα» του δρομολογίου του, πετώντας τις τσάντες στην Πατρών Πύργου λίγο πριν φθάσει στην περιοχή για προμήθειες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr σπείρες που δρουν στην ποεριοχή των Σαγεΐκων εξακολουθούν να προμηθεύουν δεκάδες άτομα με ηρωΐνη καθημερινά.

Και μάλιστα παρά το γεγονός οτι σε συγκεκριμένα σημεία έχουν κατ’ επανάληψη γίνει συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Το γεγονός οτι άτομα που ληστεύουν, εκβιάζουν ή διαπράττουν άλλα αδικήματα με σκοπό το οικονομικό όφελος, ταξιδεύουν λίγη ώρα αργότερα για τα Σαγέικα καθιστά πλέον την περιοχή .... «δημοφιλή προορισμό» για προμήθεια ναρκωτικών.

*Μόλις πριν λίγο έγινε γνωστό οτι ένα ακόμη άτομο συνελήφθη στα Σαγέικα έχοντας στην κατοχή του2,5 γραμμαρια ηρωΐνη

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ