Πάτρα: Έκοψαν τη βασιλόπιτά τους οι μαθητές του εργαστηρίου Καραγκιόζη του Χρήστου Πατρινού - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με επιτυχία και η παράσταση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας στο Περί Σκιών . Η εορταστική εκδήλωση ξεκίνησε με την ενημέρωση του καραγκιοζοπαίχτη Χρήστου Πατρινού και τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι μικροί μαθητές του μαθαίνοντας την τέχνη του θεάτρου σκιών.

4_2.jpg

Οι μικροί καραγκιοζοπαίχτες έχουν καταπλήξει τους πάντες και γι αυτό το λόγο πρόσφατα η κρατική τηλεόραση ΕΡΤ πρόβαλε ειδικό αφιέρωμα ντοκιμαντέρ για τις δράσεις τους στο Περί Σκιών σε σενάριο σκηνοθεσία της Λένας Βουδούρη. Ο κ. Πατρινός ευχαρίστησε θερμά τους γονείς των μαθητών και όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία του την εκδήλωση.

10.jpg

Στη συνέχεια ο Δρ. παιδαγωγικής-καραγκιοζοπαίχτης-συγγραφέας Θωμάς Αγραφιώτης αναφέρθηκε στην ιστορία που έχει η Πάτρα στο θέατρο σκιών.

o_mikros_karagkiozopaihtis.jpg

Ακολούθησε παράσταση Καραγκιόζη από τους μαθητές του εργαστηρίου στην κλασσική παράσταση του νεοελληνικού θεάτρου σκιών «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι».

o_mikros_karagkiozopaihtis_ii.jpg

Όλοι οι παριστάμενοι γεύτηκαν την βασιλόπιτα και ευχήθηκαν για την νέα χρονιά. Το φλουρί κέρδισε ένας μικρός μαθητής του κ. Πατρινού ο οποίος του έκανε μάλιστα δώρο μια χειροποίητη επαγγελματική φιγούρα.

14.jpg

15.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ