Αχαΐα: "Φουλάρουν" οι αγρότες για την Πέμπτη - Κλείνουν Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου και από το πρωί μέχρι το βράδυ την Πατρών - Πύργου;

τη μέρα της πανελλαδικής απεργίας

Αποφασισμένοι να δώσουν δυναμικό αγωνιστικό "παρών" είναι οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας την Πέμπτη, την ημέρα της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης κατά του ασφαλιστικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr οι προτάσεις που έχουν πέσει προς συζήτηση είναι πολλές και οι περισσότερες ακραίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αγρότες έχουν προτείνει να αποκλείσουν τη γέφυρα Ρίου -  Αντιρρίου σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στην Αιτωλοκαρνανία, όπως επίσης και να αποκλείσουν τις εθνικές οδούς από το πρωί μέχρι το βράδυ και όχι να περιοριστούν μόνο στον 3ωρο (6-9) αποκλεισμό όπως κάνουν μέχρι σήμερα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται και πορεία με τα τρακτέρ μέσα στο κέντρο της πόλης. 

Όλα αυτά και άλλες προτάσεις έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι της συζήτησης, ενώ τις τελικές αποφάσεις για το τι θα γίνει τελικά την Πέμπτη θα το μάθουμε αργά το βράδυ μετά τη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου των αγροτών που παραμένουν στο μπλόκο της Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας. 

Διαβάστε επίσης