Ιάσονας Φωτήλας: "Εγώ είμαι Ποτάμι και συνεχίζω να είμαι Ποτάμι"

Τι δηλώνει στον απόηχο των δηλώσεων για συνεργασία με την Ν.Δ

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας του Ποταμιού, στην εκπομπή «Τι τρέχει;» στο ραδιόφωνο του ΒΗΜΑ FM με τους δημοσιογράφους Αργύρη Παπαστάθη και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου.

Οι περισσότερες αντιδράσεις που έλαβα ήταν θετικές. Σαφώς υπήρξαν και αντιδράσεις, που δεν ήταν υπέρ της πρότασής μου. Μόνο μια πρόταση έκανα – ούτε τελεσίγραφο έθεσα ούτε ultimatum ούτε έθεσα θέμα αποχώρησής μου εάν δεν πραγματοποιηθεί η πρότασή μου. Εγώ είμαι Ποτάμι και συνεχίζω να είμαι Ποτάμι.
Αυτή τη χώρα θα τη σώσουν οι μεταρρυθμίσεις. Βλέποντας τις δυναμικές που δίνει η κοινωνία, θεωρώ ότι ο μόνος που μπορεί να διώξει αυτή την «κακή» κυβέρνηση – κάτι το οποίο είναι άμεση προτεραιότητα- και να κάνει μεταρρυθμίσεις είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης της ΝΔ. Θέτω επιτακτικά θέμα αλλαγής της κυβέρνησης.
Ο κ. Λυκούδης δεν έχει ακόμη καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση περί ανασύστασης της Κεντροαριστεράς, αφού δε μας έχει πει ποια κόμματα θα συνεργαστούν, ποιος θα είναι ο αρχηγός, πώς ακριβώς θα πορευτούν. Οι λύσεις πρέπει να είναι άμεσες, αφού η χώρα δεν μπορεί να περιμένει.

Μπορείτε να ακούσετε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://www.youtube.com/watch?v=19J16jGZhPI&feature=youtu.be

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ