Φωτήλας: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν έχει μέλλον - Και άλλοι συνάδελφοί μου θέλουν συνεργασία με ΝΔ

επιμένει στην θεση του και θα καταθεσει την προταση στο συνεδριο- Τι είπε μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πάτρας

«Εάν δεν συνεργαστεί το ΠΟΤΑΜΙ, πιστεύω πως δεν έχει μέλλον».

Ο βουλευτής Αχαϊας του κόμματος Ιάσονας Φωτήλας που προκάλεσε πολιτικές αναταράξεις με τη δημόσια τοποθέτησή του, να στηρίξει το κόμμα του τη Νέα Δημοκρατία, επιμένει.

Μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πάτρας 105,3 ο Ιάσονας Φωτήλας σημείωσε πως από τις δημοσκοπήσεις , που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά και το γενικότερο κλίμα που αφουγκράζεται, έχει διαγνώσει πως δεν είναι μακρύ το πολιτικό μέλλον του κόμματός του.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα αυτή θα είναι και η επίσημη πρόταση, τόσο στην σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας (εφόσον ερωτηθεί), αλλά και στο συνέδριο που ακολουθεί.

«Πρέπει να βοηθήσουμε τον Κυριακό Μητσοτάκη, γιατί αυτή την στιγμή είναι η μοναδική φωνή με σαφή μεταρρυθμιστικό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Το ΠΟΤΑΜΙ δεν έχει πλέον τη δυναμική που είχε  είναι εμφανές. Πρέπει να προχωρήσει σε συνεργασία με τη ΝΔ διατηρώντας, ασφαλώς, την αυτονομία του».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο βουλευτής Αχαϊας και άλλοι συνάδελφοί του στο ΠΟΤΑΜΙ συμφωνούν με την θέση του αυτή. «Δεν γνωρίζω εάν θα τοποθετηθούν δημόσια , αλλά αποδέχονται το σκεπτικό μου», είπα χαρακτηριστικά.

Απαντώντας, εξάλλου, στις κατηγορίες πως επιχειρεί με τον τρόπο αυτό την πολιτική του επιβίωση, τόνισε πως εάν αυτό ήθελε να ζητούσε σύγκλιση με την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΟΚ-ΔΗΜΑΡ) , που είναι πλησιέστερα ιδεολογικά και όχι με τη ΝΔ , που δεν έχει ο ίδιος πολιτικό μέλλον…

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ