Το βραβείο Συνολικής Προσφοράς του AFI απονεμήθηκε στη Νικόλ Κίντμαν

«Διάλεξε την αγάπη»

Θρύλοι του Χόλιγουντ συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου για να τιμήσουν τη Νικόλ Κίντμαν, η οποία παρέλαβε το βραβείο Συνολικής Προσφοράς στην κινηματογραφική τέχνη, την υψηλότερη διάκριση από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI).

Η τελετή περιλάμβανε εγκωμιαστικές ομιλίες από τους συναδέλφους και τους συνεργάτες της Νικόλ Κίντμαν, συμπεριλαμβανομένων των Μέριλ Στριπ, Ζόε Ζαλντάνα, Ναόμι Γουότς, Ζακ Έφρον, Ντέιβιντ Κέλι, Μόργκαν Φρίμαν, Άαρον Σόρκιν, Ρις Γουίδερσπουν και από τον σύζυγο της, τραγουδιστή και τραγουδοποιό της κάντρι, Κιθ Έρμπαν.

Η 56χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη για την αξιοσημείωτη καριέρα της.

Η Κίντμαν συγκινήθηκε από τους επαίνους των πολλών διακεκριμένων συναδέλφων της, συμπεριλαμβανομένου του Μάιλς Τέλερ, ο οποίος επιλέχθηκε προσωπικά από την ηθοποιό και παραγωγό στον πρώτο κινηματογραφικό του ρόλο στην πρώτη της παραγωγή, την ταινία μεγάλου μήκους «Rabbit Hole».

Ο σύζυγός της, Κιθ Έρμπαν, σύμφωνα με το Variety, μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κοινή τους ζωή, αναφέρθηκε στην περίοδο που εντάχθηκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από ουσίες, πέντε μήνες μετά τον γάμο τους και υπογράμμισε ότι το πιο σημαντικό, είναι ότι συμμερίζεται την κατευθυντήρια αρχή της Κίντμαν: «Διάλεξε την αγάπη».

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης