Στην Πάτρα σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Στασινός

Σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Δυτ. Ελλάδας αναφέρεται:

Το τεχνικό επιμελητήριο γιορτάζει φέτος έναν αιώνα ιστορίας του. Στα πλαίσια αυτής της επετείου, το ΤΕΕ πραγματοποιεί την ενημερωτική καμπάνια «ΤΕΕ Roadshow» ανά την Ελλάδα, με κεντρικό μήνυμα «100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε».

Ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξής μας για την κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στις 19 Μαΐου, Γιώργος Στασινός, θα βρίσκεται την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 11:00 π.μ. στην Πάτρα όπου θα συναντήσει μηχανικούς και πολίτες (Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’).  

Μέσα από την άρτια οργανωμένη πλατφόρμα του «ΤΕΕ Roadshow», η οποία θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 10:00 π.μ. ως τις 3:00 μ.μ. , την Κυριακή 28 Απριλίου στον Πύργο (Θεματικό Πάρκο Ξυστρή) και τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στην Πάτρα (Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’), ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ και το βαρυσήμαντο έργο που έχει προσφέρει στον τόπο μας. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη διαχρονική συμβολή των μηχανικών στην ανάπτυξη της χώρας και στην οικονομική της ανόρθωση τον τελευταίο αιώνα.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με μπροστάρη τον Γιώργο Στασινό και με το ισχυρό επιστημονικό δυναμικό του, συνεχίζει σήμερα με πράξεις και έργα τον στόχο του για τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό, την ευημερία της κοινωνίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

Ας αγκαλιάσουμε αυτήν την προσπάθεια. Σας περιμένουμε, λοιπόν, θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε δια ζώσης.