Έσβησε το όνειρο - "Ναυάγιο" ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παραδόθηκε στη Μπριζ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ήταν πολύ κακός για δεύτερο σερί ματς και ηττήθηκε εύκολα (0-2) από τη Μπριζ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό.

Μόνο ο συγκλονιστικός κόσμος, που γέμισε την Τούμπα και δεν σταμάτησε να τραγουδά λεπτό, ήταν... πραγματικός ΠΑΟΚ στην Τούμπα! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μία ακόμα πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στη Μπριζ, η οποία επικράτησε 2-0 και με συνολικό σκορ 3-0 πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League (θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα).

Οι Βέλγοι ήταν σαφώς ανώτεροι από την αρχή του ματς και ουσιαστικά "καθάρισαν" την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, με τον Γιουτγκλά να σκοράρει τα δύο γκολ της ομάδας του (31', 45').

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς ούτε μία ευκαιρία, ενώ στο δεύτερο μπήκε μεν πιο δυνατά, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να προβληματίσει ιδιαίτερα τους αντιπάλους του. Στο 60ό λεπτό ο VAR πήρε πίσω υπόδειξη για πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου εξαιτίας οφσάιντ με τη... σεμνή τελετή ουσιαστικά να λαμβάνει τέλος στην Τούμπα.

sportdog.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ