Ο Ολυμπιακός νίκησε, αλλά δεν τελείωσε την Φενέρμπαχτσε και πηγαίνει για ιστορική πρόκριση στην Πόλη

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος νίκησε, αλλά δεν τελείωσε την Φενέρμπαχτσε. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-2 της τουρκικής ομάδας, έχοντας μάλιστα προηγηθεί με τρία γκολ (Φορτούνης 8', Γιόβετιτς 32', Τσικίνιο 57'). Η Φενέρ απάντησε με τους Τάντιτς (68') και Καχβετσί (74').

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης, αν και θα μπορούσε το βήμα του προς τα ημιτελικά να είναι ακόμη πιο σταθερό. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-2 της Φενέρμπαχτσε στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Φορτούνης με σουτάρα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 8', ενώ στο 32' ήταν σειρά του Γιόβετιτς να σκοράρει. Ξανά ο Φορτούνης πρωταγωνιστής με την εξαιρετική του μεταβίβαση.

Στο 57ο λεπτό ο Τσικίνιο έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για τους ερυθρόλευκους. Ο Τάντις στο 68ο λεπτό μείωσε με εκτέλεση πέναλτι, ενώ οι Τούρκοι μπήκαν για τα καλά στο... κόλπο με γκολ του Καχβετσί στο 74ο λεπτό.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη (18/11, 22:00) στο Σουκρού Σαράτσογλου. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε διασταυρώνεται με εκείνο της Άστον Βίλα με τη Λιλ.

sport24.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ