Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας με Νικολακόπουλο

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:

Χθες 10 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσής μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χαράλαμπο Τσίτσικα, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Κόρδα, την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη και τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση επισκέφτηκαν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο.

Στον κύριο Υφυπουργό εκτέθηκε σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Αχαΐας όπως η ελλείψεις σε προσωπικό με πρόταση μας για την αύξηση των οργανικών θέσεων της περιοχής και τον εξορθολογισμό των αποσπάσεων σύμφωνα με τις ανάγκες των τοπικών υπηρεσιών, τα προβλήματα με τον εξοπλισμό και τον στόλο οχημάτων, τις καθυστερήσεις για την ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας, τις προτάσεις μας για οριστική νομοθετική απεμπλοκή μας από τις διακομιδές ασθενών με ψυχικά νοσήματα, τις μεταγωγές κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας και άλλα πάρεργα. Ακόμα τέθηκαν προτάσεις μας όπως η επαναλειτουργία του πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου 409 ως νοσοκομείου για στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, την επανίδρυση ελαφρού συνεργείου οχημάτων στην Πάτρα και την ίδρυση Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Η Ένωση μας θα συνεχίζει την προσπάθεια της και μέσω συναντήσεων με την πολιτική και φυσική ηγεσία, ώστε σε ανώτατο επίπεδο να γίνουν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος Αστυνομικός στην περιοχή μας, υποβάλλοντας προτάσεις και αναμένοντας λύσεις.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ