Premier League: Νεκρός άνδρας έξω από το γήπεδο της Τότεναμ - Δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές

Αλλά θα γίνει κανονικά ο αγώνας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Τότεναμ θα υποδεχθεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την 32η αγωνιστική της Premier League, αλλά υπό δύσκολες συνθήκες, μετά το θάνατο ενός άνδρα, στην περιοχή έξω από το γήπεδο της ομάδας του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, ο νεκρός βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα του, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου, με την Τότεναμ να ενημερώνει επίσημα, ότι το γεγονός δεν μπορεί να οδηγήσει σε αναβολή του αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ανακοίνωση της Τότεναμ

Μετά από ένα περιστατικό στο οποίο ένα άτομο έχασε τη ζωή του, κάνουμε τα πάντα για να διευκολυνθεί η έρευνα της Αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία είναι υψίστης σημασίας.

Όπως έχουν τα πράγματα, ο σημερινός αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί, ωστόσο το βόρειο άκρο της λεωφόρου Worcester και ολόκληρη η Northumberland Park Road θα παραμείνουν κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια.

Θα ενημερώσουμε τους οπαδούς μας όσο και όποτε μπορούμε και θα τους ζητήσουμε να είναι υπομονετικοί και να υπολογίσουν επιπλέον χρόνο ταξιδιού.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ