Συγκλονίζει η Kριστίνα Άπλγκεϊτ: «Πονάω φρικτά στα πόδια, δεν κοιμάμαι, δυσκολεύομαι να κάνω ντους»

Η γνωστή ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκαλύπτει τις πιο δύσκολες στιγμές της μάχης που δίνει τα τελευταία χρόνια με τη σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ).

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μιλάει συχνά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τις μάχες που δίνει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, αλλά και τη σκλήρυνση κατά πλάκας με την οποία επίσης διαγνώστηκε.

Η 52χρονη σταρ του «Dead to Me» μίλησε για τον «έντονο» πόνο στο πόδι που βίωσε κατά την υποτροπή της ασθένειας, παραδεχόμενη ότι δεν μπορούσε να περπατήσει ή να κάνει ντους στο νέο επεισόδιο του podcast της ίδιας και του Jamie-Lynn Sigler «MeSsy», το οποίο ηχογραφήθηκε «πριν από μήνες». «Τα πόδια μου δεν ήταν ποτέ τόσο άσχημα, οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει», εξήγησε η ηθοποιός. «Σαν να μην έχουν ενέργεια. Τα πόδια μου μόλις τελείωσαν. Δεν έχουν κυκλοφορία. Δεν μπορώ να τα κάνω να σταματήσουν να πονάνε».

Την ώρα της μαγνητοσκόπησης του podcast, η ηθοποιός θυμήθηκε ότι δεν μπορούσε να «πάει στην τουαλέτα χωρίς να νιώθει» ότι θα έπεφτε, περιγράφοντας την αίσθηση του «τρελού μυρμηγκιάσματος» που προερχόταν από τη λεκάνη και κάτω.

Η σταρ του «Bad Moms» - η οποία αποκάλυψε ότι παλεύει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021 - υποστήριξε επίσης ότι δεν μπορούσε να κάνει ένα πραγματικό ντους, αστειευόμενη ότι έπρεπε να αγοράσει αποθέματα σε υγρά μαντηλάκια για να παραμείνει... καθαρή. «Δεν έχω κάνει ντους εδώ και τρεις εβδομάδες γιατί δεν μπορώ να σταθώ στο ντους μου. Δεν υπάρχει καταραμένος τρόπος να σταθώ στο ντους μου», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί καθώς τα συμπτώματά της άρχισαν να επηρεάζουν τα μάτια της. «Δεν έχω κοιμηθεί για 24 ώρες γιατί το μάτι μου κάνει κάτι περίεργο, όπου κάθε φορά που κλείνω το μάτι μου για να κοιμηθώ το δεξί μου μάτι αρχίζει να μετατοπίζεται έτσι», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «ανησυχεί» γιατί ο γιατρός της δεν της έχει μιλήσει για τα συμπτώματά της

Εκπρόσωπος της σταρ είπε στο People ότι το πρόσφατο επεισόδιο podcast της ηθοποιού μαγνητοσκοπήθηκε «πριν από μήνες» και η Άπλγκεϊτ πέρασε τη φάση της υποτροπής. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η ηθοποιός ηχογράφησε το podcast πριν ή αφότου εθεάθη να περπατά με μπαστούνι στα βραβεία Emmy τον Ιανουάριο του 2024.

Από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή της, η σταρ μιλάει ανοιχτά για τους αγώνες της με την ασθένεια, αναφέροντάς την ως το «χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί» σε «όλη τη ζωή της». «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου», είπε κατά τη διάρκεια του podcast «Armchair Expert» του Dax Shepard τον Μάρτιο. «Η μεγαλύτερη είναι πίσω από το δεξί μου μάτι, οπότε πονάει πολύ το δεξί μου μάτι».

Η σταρ της δημοφιλούς σειράς «Married… With Children» συνέχισε, «Το χέρι μου αρχίζει να γίνεται περίεργο και μετά έχω ένα συναίσθημα κρίσης μερικές φορές στον εγκέφαλό μου». Την ίδια περίοδο παραδέχτηκε επίσης ότι φοράει πάνες, καθώς η αυτοάνοση ασθένεια μπορεί να την κάνει να «ουρήσει… στο παντελόνι».

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ