«Παρακολουθεί τον Νίμπο και ο Παναθηναϊκός»

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα στην ευρωπαϊκή αγορά το καλοκαίρι αναμένεται να είναι του Τζος Νίμπο.

Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Sport5», η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα δυσκολευτεί πολύ να κρατήσει τον 27χρονο ψηλό.

Το συμβόλαιο του Νίμπο με την «ομάδα του λαού» είναι ύψους 800.000 δολαρίων και πρόκειται για ένα ποσό που μπορούν να καλύψουν τα βαριά… πορτοφόλια της Ευρώπης. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα την περίπτωση του Αμερικανού φέρονται να παρακολουθούν πολύ στενά οι Παναθηναϊκός AKTOR, Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. εάν αποχωρήσει ο Έντι Ταβάρες) και Αρμάνι Μιλάνο.

Από ‘κει και πέρα, αυτό που δεν βοηθά σε καμία περίπτωση τη Μακάμπι για να κρατήσει τον 27χρονο ψηλό είναι ο πόλεμος στη Γάζα. Κι αυτό γιατί, είναι άγνωστο εάν θα είναι σε θέση να δώσει αγώνες την επόμενη χρονιά στο Ισραήλ. Οπότε, αυτό θα μειώσει αρκετά τα έσοδά της, παρά την οικονομική βοήθεια από το κράτος και φυσικά με έναν πόλεμο σε εξέλιξη, εγείρονται και θέματα ασφαλείας, που ενδεχομένως να ωθήσουν πιο εύκολα τον παίκτη στην αποχώρηση από την ομάδα.

Φέτος, σε 29 αγώνες στην Ευρωλίγκα ο Νίμπο έχει κατά μέσο όρο 10,8 πόντους και 7,1 ριμπάουντ.

sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ