Πέτρος Πολυχρονίδης: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω πρωινό…»

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο «Χαμογέλα και πάλι».

Σταθερά στο τιμόνι της εκπομπής «Τροχός της τύχης» βρίσκεται ο Πέτρος Πολυχρονίδης κλείνοντας πια σχεδόν τα δύο χιλιάδες επεισόδια.

«Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ότι οι περισσότεροι συνεργάτες μας είναι σταθεροί εδώ και χρόνια. Ζούμε σε μια συνθήκη ευχάριστης εργασίας. Είναι η 10η χρονιά του παιχνιδιού, είμαι διαθέσιμος και για τις άλλες είκοσι πριν την σύνταξή μου. Μετά τη σύνταξη μου δεν θα δουλέψω, δεν θα κάνω αυτά που κάνει ο Παπαδάκης».

Όσο για το εάν θα βρισκόταν ποτέ σε μία πρωινή εκπομπή απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω πρωινή εκπομπή, δεν μπορώ να ξυπνήσω νωρίς, δεν μου αρέσει. Όταν ξυπνάω το πρωί δεν είμαι αυτός που ξέρετε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω πρωινό».

Ωστόσο σίγουρα θα αναλάμβανε ξανά την παρουσίαση της εκπομπής «Asia Express», «θα το έκανα με τα ”μπούνια” είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε «μπορεί να περάσαμε ζόρικα, αλλά ως εμπειρία δεν ξεπερνιέται».

«Θέλω 100% να περνάω παραπάνω χρόνο με τα παιδιά μου. Τα δικά μου είναι πλέον στην εφηβεία και θέλουν λιγότερο χρόνο με τους γονείς τους και περισσότερο χρόνο με τους φίλους τους, το καταλαβαίνω» ανέφερε σχετικά με τα παιδιά του ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης