Ζωντανή Μετάδοση του "Καρναβάλι των Μικρών" στο Ionian TV

Το Ionian TV με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απευθείας μετάδοση, από την πλατεία Γεωργίου Α' της Πάτρας, του "Καρναβάλι των Μικρών", την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 11 π.μ. . Η εκδήλωση, που αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες και πολυαναμενόμενες στιγμές του Πατρινού Καρναβαλιού, επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά γεμάτη χρώμα, χαρά και δημιουργικότητα.

 

Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της Πάτρας, το πρωί της Κυριακής, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά κοστούμια, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, μετατρέποντας την πόλη σε έναν τεράστιο παιδότοπο γιορτής και φαντασίας.

Η δεύτερη μετάδοση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 9 μ.μ, ενώ η τρίτη μετάδοση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 11 μ.μ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής γιορτής, παρακολουθώντας ζωντανά ή μέσω των επαναλήψεων την πολύχρωμη παρέλαση του "Καρναβάλι των Μικρών", μόνο στο Ionian TV.

Trailerμετάδοσης : https://www.youtube.com/watch?v=79eGyjWkV7

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική κάλυψη του Πατρινού Καρναβαλιού 2024, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο μας www.ioniantv.gr.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση του σπιτιού τους ή από οπουδήποτε στον κόσμο, η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη και μέσω του επίσημου καναλιού μας στο YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=iMUEaZ4Ip14

Τηλεοπτική μετάδοση

Από το IONIAN TV τηλεοπτικά επίγεια μέσω Digea και στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725).

IONIAN… και είσαι παντού!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ