«Εκτέλεσε» την Καρσίγιακα και έμεινε ζωντανό για πρόκριση το Περιστέρι!

Έχει... σφυγμό το Περιστέρι bwin!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη λύγισε με σκορ 76-73 την Καρσίγιακα στο «Ανδρέας Παπανδρέου», πήρε την πρώτη της νίκη στους «16» του BCL ανεβαίνοντας στο 1-3, και έμεινε ζωντανή για πρόκριση στα προημιτελικά, περιμένοντας και το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου, μεταξύ Τενερίφης και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Παρόλα αυτά, το έργο της ομάδας των δυτικών προαστίων παραμένει πολύ δύσκολο, καθώς δεν κατάφερε λόγω μαζεμένων λαθών στο φινάλε να καλύψει την ήττα με 5 πόντους, την οποία είχε υποστεί στη Σμύρνη. Μεγάλο «όπλο» των γηπεδούχων στη νίκη τους ήταν τα 13/29 τρίποντα, με το Περιστέρι bwin μάλιστα να ευστοχεί σε περισσότερα σουτ από μακριά σε σχέση με τα 11 δίποντα!

Κορυφαίος των νικητών με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο Τζο Ράγκλαντ, ενώ 23 πόντους με 6/11 τρίποντα μέτρησε ο Κένι Γουίλιαμς και 14 πόντους ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ. Βοήθησε μαζεύοντας 14 ριμπάουντ ο Τρέβορ Τόμπσον, κρίσιμους πόντους έβαλε στο τέλος ο Λεωνίδας Κασελάκης που μέτρησε 8. Από τους φιλοξενούμενους, που έπεσαν επίσης στο 1-3, ξεχώρισε με 19 πόντους ο Βίτο Μπράουν.

sport-fm.gr
 

Διαβάστε επίσης