Δυτ. Ελλάδα: Ωρα αποφάσεων για τους αγρότες - Συνελεύσεις σήμερα για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Τις αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους αναμένεται να λάβουν σήμερα στα μπλόκα τους οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας.

Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα όλα τα βλέμματα στρέφονται τώρα στις γενικές συνελεύσεις, όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον και την μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Στο Αίγιο

Στο Αίγιο οι αγρότες έχουν κληθεί στο μπλόκο έξω από την πόλη του Αιγιου, ένα από τα πλέον δυναμικά μπλόκα της Αχαΐας. Εκεί σε συνέλευση θα λάβουν αποφάσεις για την μορφή των μελλοντικών κινήσεών τους. 

Ήδη υπάρχει σκέψη αύριο Παρασκευή να πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία μέσα στην πόλη του Αιγίου, με τους αγρότες να διαμηνύουν πως αυτό που έγινε στο Σύνταγμα ήταν μόνο η αρχή.

Στην Ηλεία

Εξάλλου, στις 12 το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει συνελεύσεις αγρότες στο μπλόκο έξω από την πόλη του Πύργου, ενώ την ίδια ώρα θα συνεδριάσουν οι αγρότες του μπλόκου των Λεχαινών.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Στο μεταξύ στο μπλόκο του Αγρίνιου επρόκειτο να βρεθούν χθες βράδυ οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας για να λάβουν αποφάσεις.

Πάντως όπως αναφέρουν οι αγρότες της Δυτ. Ελλάδας , οι όποιες αποφάσεις θα εναρμονιστούν με αυτές που θα λάβουν τα μπλόκα όλης της χώρας.

Διαβάστε επίσης