Δημήτρης Παπανώτας: «Το Survivor για εμένα προσβάλλει την ανθρώπινη προσωπικότητα»

Όσα δήλωσαν στις κάμερες οι επώνυμοι στην πρεμιέρα του Μανώλη Κονταρού με τον Βασίλη Τερλέγκα.

Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και τον  Βασίλη Μπισμπίκη λέγοντας πως είναι φίλοι του και τον τιμούν με τη φιλία τους.

«Το είδα και εγώ ότι αγόρασαν κτήμα στην Κρήτη, δεν ξέρω εάν ισχύει».

Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του για τους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις.

«Και ο Τζορτζ Κλούνεϊ διαφήμιζε καφέδες. Το έχουμε δει όλοι. Τα παιδιά είναι νέοι δημοσιογράφοι, που έχουν μία καριέρα μπροστά τους. Δεν πρέπει ο Νταλάρας να τους κόβει τα φτερά. Θα έπρεπε να μιλήσει πιο ευγενικά και με αγάπη».

Ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στην τηλεόραση και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Όταν με κάνουν διευθυντή προγράμματος, έχω στο μυαλό μου ποια εκπομπή θα ήθελα να κόψω. Το Survivor για εμένα προσβάλλει την ανθρώπινη προσωπικότητα, δεν θα έπρεπε να υπάρχει άδεια να προβάλλεται κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί οι όροι ενός παιχνιδιού να είναι ‘’πεινάω, διψάω, κοιμάμαι στα πατώματα’’. Είναι εντυπωσιακό που βγαίνουν οι παίκτες μετά και λένε ότι είναι περήφανοι που συμμετείχαν. Στην παγκόσμια ιστορία όλες οι δικτατορίες προσέφεραν ‘’άρτο και θεάματα’’», είπε αρχικά.

«Χαίρομαι που ακούγεται πως θα επιστέψει τηλεοπτικά η Αντζελίνα Βαρθακούρη. Έχει κάνει ηρωική προσπάθεια να απέχει από τη δημοσιότητα μέχρι την επιστροφή της. Τη θεωρώ έξυπνη κίνηση. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η Άννα Δρούζα έκανε την τελευταία της τηλεοπτική απόπειρα, η οποία έληξε άδοξα. Δεν ξέρω εάν έχει επαφή με το ‘’σπορ’’».

megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ