Πολάκης: Επιστημονική φαντασία ο καυγάς με Κασσελάκη - Πήγε τελικά στην συνεδρίαση

Ξεκίνησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με την έναρξη να γίνεται χωρίς τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος πήγε αργότερα.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας γίνεται ένα 24ωρο μετά την σύγκρουση που είχαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Παύλος Πολάκης.

Οι περισσότεροι το αποδίδουν τη σημερινή καθυστέρησή του του στο επεισόδιο που είχε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. του κόμματος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Παύλος Πολάκης είπε μεταξύ άλλων: «Δεν με ρωτάτε για τον Άδωνι που απολύει σήμερα 6.000 ανθρώπους. Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι για τον Άγιο Σάββατο που απέλυσε 58 άτομα.

«Γιατί πρέπει να απολογούμαι για κάθε ιστορία  επιστημονικής φαντασίας που γράφει ο κάθε συνάδελφος που διεκδικεί όσκαρ ηλιθιότητας.  Θα του έρχεται καθενός κάτι στην κεφαλή κι εγώ να το διαψεύδω;»

Επέμεινε πάντως στην διαφωνία του για τα το κόστος των εξοπλισμών λέγοντας μεταξύ άλλων: «Με βάση την ενημέρωση δεν ξέρουμε πόσα θα πάρουμε, πόσο κόστος θα έχουν κι εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν;»

Σύμφωνα με το newsit.gr στο επίκεντρο της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τα θέματα της επικαιρότητας και τα νομοσχέδια που αναμένονται στη Βουλή, θα τεθούν και εσωκομματικά ζητήματα με ορίζοντα το Συνέδριο αλλά και τις ευρωεκλογές.

Αναμένεται να καθοριστεί ο ρόλος που θα έχει η Πολιτική Γραμματεία στη διεξαγωγή των εσωκομματικών προκριματικών εκλογών για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ