Συγκίνηση στην Πάτρα για τον χαμό του Νίκου Τσούκαλη - Εκατοντάδες τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα

Εκατοντάδες τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , από την στιγμή που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου, του πρώην βουλευτή Αχαΐας Νίκου Τσούκαλη.

Συμπολίτες, φίλοι του, συντροφοί του, άνθρωποι που τον γνώρισαν και εκτίμησαν τον ακέραιο χαρακτήρα του εξέφρασαν με μηνύματα την βαθιά συγκίνησή τους για απώλεια, του πολιτικού, του ανθρώπου , του αριστερού.

Μερικά από τα μηνύματα , όπως τα κατέγραψε το tempo24:

Κατερίνα Σολωμού
Ξεχωριστός άνθρωπος
Είχα την τύχη να τον γνωρίσω

Γιώργος Αγγελόπουλος
Ένας ξεχωριστός φίλος, ευπρεπής, γνήσιος και προοδευτικός άνθρωπος. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Φώτης Δημακόπουλος
Έφυγε από κοντά μας ένας άξιος, ευγενής άνθρωπος.Ένας πολιτικός άνδρας που υπηρέτησε την αριστερά με αρχές και ήθος. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

Χρήστος Σταυρόπουλος

Καλό Ταξίδι σύντροφε και φίλε μου...

Κωνσταντίνος Μπουρδούλης

Φτωχύναμε.... «Έφυγε», στα 67 του χρόνια, ο πρώην Βουλευτής Νίκος Τσούκαλης Ότι και όσα να πει κανείς για το Νίκο, ότι και όσα να πει κανείς γι’ αυτόν τον αγωνιστή πολιτικό οραματιστή, σίγουρα θα είναι πολύ λίγα…. Καλό ταξίδι φίλε μου! Εμείς οι τυχεροί, που μας τίμησες με τη φιλία σου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια, στη γυναίκα του και γιό του!

Μαρίνος Σκανδάμης
Ο Νίκος ήταν σοβαρός κοινοβουλευτικός άνδρας, ταγμένος στον αγώνα της αριστεράς της ευθύνης, της οικολογίας και της προόδου, ζυμωμένος στη ζωή, στην κοινωνία και στην αυτοδιοίκηση, ακέραιος και έντιμος όσο δεν παίρνει άλλο και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην συνολική δημοκρατική παράταξη και στην Αχαΐα μας. Στην αγαπημένη σύζυγό του Μιράντα και στον άξιο γιό του Κωνσταντίνο τα θερμά συλλυπητήρια μας. Καλό του ταξίδι

Θέμης Μπάκας

«Ένας έντιμος και ασυμβίβαστος αγωνιστής της Αριστεράς, ο Νίκος Τσούκαλης, “έφυγε” δυστυχώς από τη ζωή, σκορπώντας απολύτως την θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ο Νίκος Τσούκαλης, πιστός στις αρχές του, διακρίθηκε για τους αγώνες που έδωσε για την Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Αν μη τι άλλο, θα μας λείψει.Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια μου».

Τρύφωνας Παχής

Με το Νίκο συναντηθήκαμε στα τέλη της δεκαετίας του '90 στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αχαιας ως αιρετοί και οι δύο, με διαφορετικές παρατάξεις, εγώ από τα δεξιά και ο Νίκος από τα αριστερά, ήταν μάλιστα επικεφαλής της νομαρχιακής παράταξης του πολιτικού του χώρου. Μεταξύ μας αναπτύχθηκε ένας αμοιβαίος σεβασμός και μια αληθινή εκτίμηση, μια και ήταν πάντα ένας πολιτικός αντίπαλος του οποίου ο λόγος και οι απόψεις δεν περνούσαν ποτέ απαρατήρητες!
Βλέπετε εκείνα τα χρόνια στα θεσμικά όργανα αναπτυσσόταν και σοβαρότατος πολιτικός λόγος και οι αντιπαραθέσεις μας είχαν πολιτικές βάσεις και περιεχόμενο! Από τότε κάθε φορά που θα συναντιομασταν φούντωνε η πολιτική κουβέντα, πάντα όμως με ουσία και περιεχόμενο!
Καλό σου ταξίδι Νίκο, ήταν τιμή μου που σε γνώρισα! Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του...

Γιώργος Ζεππάτος
Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε Νίκο .Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του 

Αθηνά Χρυσανθοπούλου
Καλο παραδεισο.

Θανάσης Καφέζας
Θερμά συλλυπητήρια!!!!
 

Ηλίας Γκοτσόπουλος

Καλό σου ταξίδι φίλε Νίκο!
Κουράγιο Μιράντα μας...

Έντζη Σταματάκη

Καλό κατευόδιο φίλε μας ....

Γατοπούλου Κατερίνα
Στο καλό Νίκο Τσούκαλη!
Απίστευτο.....
Θα σε θυμόμαστε πάντα!!
Σε ευχαριστώ πολύ, για το 2009...

Σπύρος Βέρριος
Νίκο μου
Φίλε κ γείτονα μου
Πόσο λυπάμαι

Λευτέρης Τσιρώνης
Ο αγαπημένος μου φίλος και συντροφος, Νίκος, δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον θυμόμαστε παντα για τον απλό χαρακτήρα του , το ήθος του και την εντιμότητα που τον διέκριναν. Καλό σου κατευοδιο, Νίκο.

Ανδρέας Μάρκος
Ελαφρύ το χώμα του. Ένας γνήσιος άνθρωπος.

Παναγιώτης Σκέντζος
Ειλικρινή συλλυπητήρια καλό Παράδεισο.

Σπύρος Σπύρου
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του... Αιωνία του η μνήμη.. Καλό παράδεισο..

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ