Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του πήγαν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠΓΝΠ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ξεχωριστή γιορτή στο νοσοκομείο

Ο Οργανισμός Safety Project, υλοποίησε μια ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠΓΝΠ σε συνεργασία με την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας.

 "Ξωτικά" κατέβηκαν από την οροφή του νοσοκομείου ευχόμενοι στους μικρούς νοσηλευόμενους να είναι όλα περαστικά και να πάνε γρήγορα στα σπίτια τους, ενώ ο "Άη Βασίλης" τους ακολούθησε με ένα εντυπωσιακό...σάλτο!

Όλα αυτά ενθουσίασαν τα μικρά παιδιά που αυτές τις γιορτινές μέρες περνάνε δύσκολα.

 

p5.jpg

Στην όμορφη δράση που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας, παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Ήταν μια ανάσα χαράς, όπως είπε και ο κ. Καρβέλης: "Δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από μια τέτοια δράση που αφορά τα παιδιά. Είμαστε πάντα δίπλα τους, φροντίζοντας πρωτίστως η περιπέτεια της υγείας τους να έχει σύντομο και αίσιο τέλος, αλλά και να νοσηλεύονται σε ασφαλές και απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης για τη δράση που πραγματοποίησε η οργάνωση safety project σε συνεργασία με τη Διοίκηση του νοσοκομείου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

p2_1.jpg

p9.jpg

p8.jpg

p3.jpg

p7.jpg

p6.jpg

p4.jpg

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Οργανισμός Safety Project, υλοποίησε μια ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά που νοσηλεύονται στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Πάτρας!
Σε συνεργασία με την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε η γιορτή αγάπης, ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά που νοσηλεύονται. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας!

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του έκαναν rappel και χαρίσαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται

Όταν χαρίζεις δώρα αγάπης, κάνεις τον κόσμο πιο όμορφο και τα παιδιά ευτυχισμένα! Τα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις Άγιες Ημέρες, μας χρειάζονται!
 Ο Οργανισμός Safety Project αγκάλιασε για ακόμη μια φορά τα παιδιά και σε συνεργασία με την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, παρουσίασε μια γιορτή για όλους! Μικροί και μεγάλοι, ασθενείς, ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, όλοι μαζί, έστειλαν μήνυμα αγάπης!
Τα παιδιά χρειάζονται, υγεία, αγάπη και ευτυχία!

Οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, ντυμένοι ξωτικά έκαναν rappel (έπεσαν με σχοινιά από την οροφή του νοσοκομείου). Παράλληλα ο Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε κι αυτός με το δικό του μοναδικό τρόπο!

Όλοι μαζί, συγκεντρώθηκαν στο δέντρο των ευχών! Μπροστά στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, μαζί με την Πολυφωνική χορωδία, αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, γράψαμε ευχές για τα παιδιά και τις στολίσαμε στο δέντρο των ευχών.

Στη συνέχεια, οδηγηθήκαμε (τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων), στα δωμάτια των παιδιών και χαρίσαμε παιχνίδια, γλυκίσματα, βιβλία, τις κάρτες με τις ευχές, ενώ τους ευχηθήκαμε γρήγορη ανάρρωση!

*Στη γιορτή αγάπης για τα παιδιά παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης  ο οποίος δήλωσε: "Γιορτή αγάπης για τα παιδιά από την 6η ΕΜΑΚ και τον οργανισμό Safety Project, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τις παιδιατρικές μονάδες (Παιδιατρική κλινική Ρίου & Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων). Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του έκαναν rappel και χάρισαν δώρα στους μικρούς ασθενείς, προσφέροντας χαρά και χαμόγελα.Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια αγάπης και προσφοράς, προς τον συνάνθρωπο.Μικροί και μεγάλοι ασθενείς, γρήγορη ανάρρωση!" 

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, ο οποία ευχήθηκε: "Χρόνια πολλά σε όλους του εργαζόμενους του Γ.Π.Ν.Π. Να έχουν υγεία οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, χρόνια πολλά στη Διοίκηση. Ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς του νοσοκομείου! Να έχουμε ένα νέο έτος με απόλυτη υγειονομική ασφάλεια"

ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ, κος Φιλιππόπουλος Θεόδωρος όπου ευχαρίστησε την κα Βασιλοπούλου Ελένη για την ευκαιρία να λάβει μέρος η 6η ΕΜΑΚ, σε μια τόσο σημαντική, συμβολική εορτή, αφιερωμένη κυρίως στα παιδιά. 

ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κος Μπάκος Δημήτρης ο οποίος επίσης δήλωσε: "Μια ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Safety Project και η Πρόεδρος του Ελένη Βασιλοπούλου, μαζί με την 6η ΕΜΑΚ, για τα παιδιά που νοσηλεύονται. Όλοι μαζί με το υγειονομικό προσωπικό, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για τους ασθενείς μας."
ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής, καθηγητής Γαβριήλ Δημητρίου τόνισε: "Είναι σημαντικό είναι να κάνουμε τα παιδιά χαρούμενα. Ιδίως τα παιδιά στο νοσοκομείο που είναι μακριά από το σπίτι τους. Ευχαριστούμε τον Οργανισμός Safety Project και την Ελένη Βασιλοπούλου" 

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project, Ελένη Βασιλοπούλου, δήλωσε: "Για κάθε ιδέα του Safety Project Οργανισμός, χρειάζεται όραμα, ομάδα, ορμή, όρεξη και στόχος! Για εμένα προσωπικά και την Ομάδα μου, τα παιδιά είναι στην πρώτη γραμμή! Αυτή την εποχή που όλοι είμαστε με τις οικογένειες μας, κάποια παιδιά νοσηλεύονται! Μας χρειάζονται και εμείς σπεύσαμε να τους χαρίσουμε δώρα αγάπης, παιχνίδια που τόσο πολύ ήθελαν! Ευχαριστώ πολύ, την 6η ΕΜΑΚ και τον Διοικητή Θεόδωρο Φιλιππόπουλο, τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, κο Δημήτρη Μπάκο, τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής, καθηγητή Γαβριήλ Δημητρίου και όλους εσάς που συμμετείχατε για να υλοποιηθεί αυτή η εκδήλωση! Αρωγός και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με την παρουσία του Περιφερειάρχη, το μήνυμα θέλουμε να σταλεί παντού "Σε όλα τα παιδιά, Υγεία, Αγάπη κι Ευτυχία! Χρόνια πολλά!"

Η ΒΙΑΝΕΞ στήριξε την πολύτιμη πρωτοβουλία του οργανισμού Safety Project, ως μέγας χορηγός της εκδήλωσης. Ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνεισφέραμε στο πολύτιμο έργο του Safety Project, ενός οργανισμού για την ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία και τα δικαιώματα των παιδιών. Η βασική πεποίθησή μας στον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ είναι ότι μόνο κοιτώντας γύρω μας μπορούμε να αντικρύσουμε το μέλλον. Έτσι, ξεκινώντας από τα παιδιά μας, το μέλλον μας, με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε σε αυτή τη ξεχωριστή γιορτή αγάπης αφιερωμένη στα παιδιά που νοσηλεύονται στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Πάτρας».

Την επόμενη ημέρα 28 Δεκεμβρίου, ο Οργανισμός Safety Project, μαζί τα ξωτικά, τον Άγιο Βασίλη, τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, θα επισκεφθούν το Καραμανδάνειο Παίδων για να χαρίσουμε κι εκεί δώρα αγάπης και παιχνίδια!  

Μέγας Χορηγός: ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Υποστηρικτές: ALTUSMEDICAL, DOLE, ΛΟΥΞ, FREZYDERM, ΓΙΩΤΗΣ, ΒΕΡΓΗ, JUNIORSEVΕNTS

Χορηγοί Επικοινωνίας: Juniorsclub.gr, pelop.gr, tempo24.gr, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
 

Διαβάστε επίσης