Χωρίς Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός με Ρεάλ

Παράταση για τουλάχιστον τρεις μέρες παίρνει η πρώτη εμφάνιση του Φίλιπ Πετρούσεφ με τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε γνωστό πως ο Σέρβος σέντερ δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (21:15) για την 12η αγωνιστική.

Το νέο απόκτημα των Πειραιωτών μετρά ελάχιστες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και προφανώς κρίνεται ακόμη ανέτοιμος, ειδικά για ένα παιχνίδι τόσο υψηλών απαιτήσεων. Αντίθετα, ίσως ο Πετρούσεφ να κάνει ντεμπούτο την Παρασκευή στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο ΣΕΦ.

Όσον αφορά στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, η επιστροφή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι της Δευτέρας (11 Νοεμβρίου) με την Καρδίτσα για τη Stoiximan Basket League. Συνεπώς ο Αμερικανός γκαρντ χάνει και τα δύο ματς της διαβολοβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, κάτι που θα αποκτήσει από τον Ιανουάριο, αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος (καθώς αποκτήθηκε από άλλη ομάδα της διοργάνωσης, την Ζαλγκίρις). Αντίθετα, αναμένεται να παίξει αρκετά νωρίτερα στο πρωτάθλημα, καθώς ίσως και μέσα στην εβδομάδα να πάρει στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα που θα του δώσει δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.

sport-fm.gr
 

Διαβάστε επίσης