Προπόνηση μετ’ εμποδίων για την Εθνική

Προετοιμασία μετ εμποδίων για την εθνική ομάδα για το χώρο προπόνησης, αλλά και γκρίνια από τον Πογιέτ για οικονομικές οφειλές της Ομοσπονδίας σε συνεργάτη του. Ο κόσμος πάντως ετοιμάζεται να είναι και πάλι στο πλευρό της.

Εθνική… νομάδας. Την ώρα που οι Έλληνες φίλαθλοι ετοιμάζονται για σολντ άουτ στο ματς με τη Γαλλία, οι διεθνείς περιφέρονται από το ένα γήπεδο στο άλλο. Ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο έθιξε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά τις δηλώσεις του για τον επί οκτώ μήνες απλήρωτο από την ΕΠΟ βοηθό του, αναφέρθηκε και το θέμα του προπονητικού κέντρου που η Εθνική θα έπρεπε να έχει, αλλά δεν έχει με ευθύνη της Ομοσπονδίας.

«Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να είμαστε εμείς αυτοί που θα αρχίσουν τις προσπάθειες και θα βάλουν τις βάσεις για ένα νέο προπονητικό κέντρο. Υπάρχει και ένα όριο στο που μπορώ να «φτάσω». Δεν είναι δικιά μου δουλειά, δυστυχώς», δήλωσε ο Πογιέτ.

Η Εθνική ομάδα άρχισε προπονήσεις στη Νέα Σμύρνη, την Παρασκευή θα παίξει φιλική αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη και την Τρίτη θα μετακομίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια εν όψεις της Γαλλίας. Δεν το λες και κανονικότητα για ένα ποδοσφαιρικό γκρουπ, που διεκδικεί την παρουσία του στα γήπεδα της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι.

megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ