Εκλογές στην Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας

 

Οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ι.Ν.Α., Τριμελών Επιτροπών, συνέδρων για το συνέδριο της ΟΕΝΓΕ  και εκπροσώπων στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, θα γίνουν:              

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Δεκέμβρη 2023 από 8πμ ως 5μμ

και αφορούν:

Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ι.Ν.Α. (9μελές) και Εξελεγκτική Επιτροπή (3μελής)

Αντιπροσώπους για Συνέδριο Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 

Τριμελείς Επιτροπές Νοσοκομείων και Κ.Υ.

Συνέδρους για το 11ο  Συνέδριο της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε

 

Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνεται εγγράφως μέχρι και την Τετάρτη 06/12/2023 και ώρα 3:00μμ στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί από την Συνέλευση είτε με κοινή δήλωση (για συνδυασμό) είτε με ατομική δήλωση (για μεμονωμένο υποψήφιο). 

 

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε έχουν όλα τα μέλη της Ε.Ι.Ν.Α. (γιατροί Ε.Σ.Υ, ειδικευόμενοι, επικουρικοί, αγροτικοί, γιατροί ΤΟΜΥ Αχαΐας) που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους που με ευθύνη της Κ.Εφορευτικής Επιτροπής θα διανεμηθούν στα εκλογικά κέντρα. Οι ειδικευόμενοι δε συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ως αντιπρόσωποι στην ΑΔΕΔΥ και δεν ψηφίζουν σε αυτή την κάλπη. Οι αποσπασμένοι-μετακινημένοι στην Αχαΐα  από άλλο νομό συνάδελφοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

 

Συγκαλούμε εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Τετάρτη 08.11 και ώρα 1μμ στο αμφιθέατρο του ΠΓΝΠ και επί μη εξασφάλισης απαρτίας, εξ αναβολής την Τετάρτη 15.11 και ώρα 1μμ στον ίδιο χώρο με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ και την εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί ως εξής :


Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Τετάρτη 13/12

Ιατροί ΕΣΥ – Ειδικευόμενοι -Επικουρικοί ΠΓΝΠ

Αμφιθέατρο ΠΓΝΠ

 

Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας – Καραμανδάνειο - Κέντρα Υγείας (Νοτίου,Βορείου, Άνω Πόλης, Ερυμάνθειας, Χαλανδρίτσας, Κάτω Αχαγιάς) –ΤΟΜΥ Πάτρας  

Τετάρτη 13/12

Ιατροί ΕΣΥ – Ειδικευόμενοι -Επικουρικοί Αγίου Ανδρέα και Καραμανδανείου καθώς και όλοι οι ιατροί των Κέντρων Υγείας (πλην Ακράτας, Κλειτορίας, Αιγίου) και των ΤΟΜΥ Αχαΐας (πλην ΤΟΜΥ Αιγίου)

Αίθουσα δίπλα από το πρώην εμβολιαστικό Κέντρο – Ταχύρρυθμο 1ος όροφος Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

 

Νοσοκομείο Αιγίου   -  Νοσοκομείο Καλαβρύτων  -  ΚΥ Ακράτας    -   ΚΥ Κλειτορίας – ΚΥ Αιγίου- ΤΟΜΥ Αιγίου

Τετάρτη 13/12

Όλοι οι ιατροί των Νοσοκομείων Αιγίου, Καλαβρύτων, ΚΥ Αιγίου, ΚΥ Ακράτας, ΚΥ Κλειτορίας και ΤΟΜΥ Αιγίου           

Αμφιθέατρο νοσοκομείου Αιγίου

 

Οι συνάδελφοι όλων των Κ.Υ, ΤΟΜΥ, Γ.Ν.Αιγίου και Γ.Ν.Καλαβρύτων  πρέπει έως και την ημέρα των εκλογών (θα υπάρχουν σχετικά μπλοκ αποδείξεων της Ε.Ι.Ν.Α στις αίθουσες ψηφοφορίας) να καταβάλουν το ποσό των 15 ευρώ για να έχουν δικαίωμα στην ψηφοφορία ως ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ