Απόλλων: Παραιτήθηκε ο Βετούλας, «αναλαμβάνω όλη την ευθύνη»

 

 

Αν και είχε προγραμματίσει να το κάνει το πρωί της Δευτέρας, χθες βράδυ ο Νίκος Βετούλας ενημέρωσε τα στελέχη της ΚΑΕ Απόλλων ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Εξέλιξη λίγο – πολύ αναμενόμενη μετά τα όσα είχε δηλώσει ο ίδιος λίγο μετά το τέλος της εντός έδρας συντριβής από τον Κολοσσό Ρόδου.

Πλέον το «μπαλάκι» μεταφέρεται στη διοίκηση (θα συνεδριάσει τη Δευτέρα) για να πάρει τις δικές της αποφάσεις αν και ο πατρινός τεχνικός είναι αποφασισμένος να μη κάνει πίσω –για τους δικούς του λόγους- εμμένοντας στην απόφασή του, οπότε και λογικά θα αρχίσει η κουβέντα για τη διάδοχη κατάσταση (κυκλοφόρησε ήδη το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου που έχει εργαστεί και στο παρελθόν στον Απόλλωνα, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο).

Η δήλωση του Βετούλα

«Βλέποντας την εικόνα της ομάδας μας, που δεν είναι αυτό που είχα ονειρευτεί, αποχωρώ για αυτό τον λόγο και για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσω.

Αναλαμβάνω ΟΛΗ την ευθύνη και όχι το μερίδιο που μου αναλογεί.

Τα λόγια περιττά για όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν μία δύσκολη προσωπική μου συνθήκη και ξέχασαν γρήγορα την πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Είμαι σίγουρος ότι ο μοναδικός κόσμος του Απόλλωνα θα κρατήσει την ομάδα στη Basket League.

Απόλλων στα εύκολα, Απολλωνάρα στα δύσκολα», ήταν η δήλωση του πατρινού τεχνικού.

https://matchnews.gr/

Διαβάστε επίσης