Επίδομα θέρμανσης και στο ρεύμα - Έρχονται ανακοινώσεις

Τί είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Έρχονται ανακοινώσεις για επίδομα θέρμανσης σε νοικοκυριά που θερμαίνονται με ηλεκτρισμό, όπως προανήγγειλε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. 

«Η κυβέρνηση επεξεργάζεται λεπτομερώς μέτρα στήριξης που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα από τον υπουργό κ. Σκυλακάκη και την υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κυρία Σδούκου. Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα νέο επίδομα θέρμανσης που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των νοικοκυριών που θερμαίνονται με ηλεκτρισμόΠερισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.
Για τις επιδοτήσεις στο ρεύμα

Ο κ. Μαρινάκης συνέχισε λέγοντας πως «εάν από τη νέα χρονιά οι τιμές των ενεργειακών προϊόντων ξεφύγουν, τότε θα επανεξεταστεί άμεσα νέο σχήμα στοχευμένης επιδότησης για τους καταναλωτές. Η στήριξη της Κυβέρνησης προς τους πολίτες συνεχίζεται, με ξεχωριστή μέριμνα ειδικά για τους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας, με σεβασμό στα δημόσια οικονομικά και τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ