Έκανε το απόλυτο η Ρεάλ - Πέρασε από το Βερολίνο η Νάπολι

 

Η “Βασίλισσα” επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Μπράγκα και έκανε το 3Χ3 στον 3ο Όμιλο του Champions League, ενώ οι “παρτενοπέι” νίκησαν στη Γερμανία με 1-0 την Ουνιόν Βερολίνου και βρίσκονται μόνοι δεύτεροι πίσω από τους Μαδριλένους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 3Χ3 στον 3ο όμιλο του Champions League και βρίσκεται μια ανάσα από την επόμενη φάση, μετά το 2-1 κόντρα στην Μπράγκα στην Πορτογαλία. Για το ίδιο γκρουπ, ηΝάπολι πήρε σπουδαίο τρίποντο με 1-0 στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ του θεσμού.

Μπράγκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Η “Βασίλισσα” μπήκε καλύτερα στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 16ο της αναμέτρησης. Βαθιά μπαλιά του Νάτσο, ο Βινίσιους από αριστερά νίκησε τον αντίπαλό του στη διεκδίκηση, μπήκε στην περιοχή, “έκοψε” κεντρικά όπου ο Ροντρίγκο από κοντά έκανε το 1-0. Όσες φορές προσπάθησαν οι Πορτογάλοι να απειλήσουν την εστία του Κέπα η άμυνα της “Βασίλισσας” λειτούργησε σωστά κι έτσι οι Μαδριλένοι πήγαν “σβηστά” με το υπέρ τους προβάδισμα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάση για τη Ρεάλ, με τον Ματέους να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ την προσπάθεια του Μπέλιγχαμ στο 51′. Αντεπίθεση για τη “Βασίλισσα” στο 61′, ο Βινίσιους έστρωσε στον Μπέλιγχαμ, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά από τα όρια της περιοχής και πέτυχε το 11ο του γκολ στη σεζόν για το 2-0 των Μαδριλένων στην Πορτογαλία. Δύο λεπτά αργότερα (63′) η Μπράγκα μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Ο Μπανζά μοίρασε στην περιοχή στον Τζαλό, ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Κέπα για να μειώσει σε 2-1. Mεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων να φέρουν το ματς στα ίσα στο 90’+1′, αλλά το σουτ του Αμπέλ Ρουίθ μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο. Έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Πορτογαλία με νικήτρια τη Ρεάλ, που έκανε το 3Χ3 στον όμιλο και απολαμβάνει την κορυφή.

ΓΚΟΛ: – / 16′ Ροντρίγκο, 61′ Μπέλιγχαμ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / 72′ Καμαβινγκά, 90’+4′ Νάτσο

Μπράγκα: Ματέους, Μέντες (73′ Φονσέκα), Σαατσί, Νιακατέ, Μπόρχα, Καρβάλιο (67′ Μπρούμα), Αλ Μουσράτι (78′ Μουτίνιο), Ρ.Όρτα, Ντζαλό, Σαλαράρ, Μπανζά (67′ Αμπέλ Ρουίθ).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Φραν Γκαρθία (75′ Μεντί), Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Βινίσιους, Ροντρίγκο (71′ Τσουαμενί), Μπέλιγχαμ (89′ Βάθκεθ).

Ουνιόν Βερολίνου – Νάπολι 0-1

Η πρώτη σημαντική στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 24′, με την Ουνιόν Βερολίνου μάλιστα να πετυχαίνει γκολ με τον Χέμπερερ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αφού στην αρχή της φάσης ο Φοφανά ήταν εκτεθειμένος. Οι “παρτενοπέι” είχαν την κατοχή, αλλά δυσκολεύτηκαν να βρουν χώρο απέναντι σε ένα σταθερό αμυντικό μπλοκ των Γερμανών κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με τη “λευκή” ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι βρήκε το γκολ με δημιουργό τον “σούπερ” Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός από αριστερά και σχεδόν πάνω στη γραμμή του άουτ “χόρεψε” τους αντιπάλους του, άνοιξε για τον Ρασπαντόρι που από κοντά έκανε το 1-0 στο 65′. Οι “παρτενοπέι” έκαναν διαχείριση του σκορ, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Γερμανούς και έφυγαν από το Βερολίνο με ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΓΚΟΛ: – / 65′ Ρασπαντόρι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10′ Τρίμελ, 51′ Γκόσενς, 53′ Χέμπερερ / 23′ Ραχμάνι

Ουνιόν Βερολίνου: Ρένοβ, Λέιτε, Ντούκι (79′ Τουσάρ), Γκόζενς, Τρίμελ, Κνόχε, Αάρονσον (70′ Λαϊντουνί), Κεντίρα (70′ Κραλ), Χέμπερερ (79′ Φόλαντ), Φοφανά (70′ Μπέρενς), Μπέκερ

Νάπολι: Μερέτ, Νάταν, Μάριο Ρουί (71′ Ολιβέρα), Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Λομπότκα, Καγιούστε (46′ Έλμας), Ζιελίνσκι, Πολιτάνο (81′ Λίντστρεμ), Κβαρατσχέλια (88′ Έστιγκαρντ), Ραζπαντόρι (71′ Σιμεόνε).

https://www.ertsports.gr/

Διαβάστε επίσης