ΝΔ: Ζητά απαντήσεις για τον μηχανισμό των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε ο Σκουρλέτης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τοποθετηθεί επί των αναφορών του Πάνου Σκουρλέτη περί «υπογείου μηχανισμού μαύρης προπαγάνδας».

«Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε σήμερα έναν υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στον οποίο επώνυμοι αρθρογράφοι εφημερίδων διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς στα social media, καθώς και τους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα» τόνισε ο κ. Ρωμανός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσέθεσε:

«Πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό που όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε δολοφονίες χαρακτήρων, διέσπειρε fake news και δημιουργούσε υβριστικά hashtags. Τα συγκεκριμένα ζητήματα ξεφεύγουν κατά πολύ από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και επιβάλλεται να απαντηθούν».

Ο Σκουρλέτης λέει πως δημοσιογράφοι δούλευαν και σαν τρολ του Τσίπρα

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Σκουρλέτης λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του άφησε σαφείς αιχμές για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα καθώς υποστήριξε ότι «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν». «Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε εννοώντας εκείνους που βοήθησαν για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ερώτηση ποιοι υποκινούν αυτά τα τρολ, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου».

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει υποχρέωση να μιλήσει και έπρεπε να το κάνει και πριν από τις εσωκομματικές εκλογές όταν εργαλειοποίηθηκε το όνομά του», προσέθεσε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος ερωτηθείς για πρόσωπα όπως οι κ. Τζάκρη και Αυγέρη που βρίσκονται στο πλευρό του Στ. Κασσελάκη επεσήμανε ότι «είχαν μιλήσει για αριστερίζουσες εκκρεμότητες, άρα είχαν σχέδιο ρήξης».

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ