Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρές μετά την επίθεση της Χαμάς 13χρονη Βρετανίδα και η μητέρα της σε κιμπούτς

Αγνοούνται η 16χρονη αδελφή της και ο πατέρας

Άλλη μία αποτρόπαιη δολοφονία της Χαμάς που άρχισε τον πόλεμο στο Ισραήλ πριν από 11 ημέρες. Μία 13χρονη Βρετανίδα σφαγιάστηκε από τη Χαμάς στο κιμπούτς Beeri. Νεκρή είναι και η μητέρα της, ενώ αγνοούνται η 16χρονη αδελφή της και ο πατέρας.

Το θαύμα που περίμεναν οι συγγενείς του κοριτσιού από τη Βρετανία το οποίο δολοφονήθηκε από τη Χαμάς δεν ήρθε, όπως έγινε γνωστό την 11η ημέρα του πολέμου στο Ισραήλ.

Η μικρή Βρετανίδα σφαγιάστηκε από τη Χαμάς μετά τη βάρβαρη επίθεση που εξαπέλυσαν οι τρομοκράτες της Χαμάς, αποκάλυψε την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου η οικογένειά της συντετριμμένη.

Η 13χρονη Yahel εξαφανίστηκε μετά την επίθεση των τρομοκρατών στο κιμπούτς Be’eri και τη δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας της, της Lianne.

Η οικογένεια επιβεβαίωσε ότι η ανήλικη βρήκε και εκείνη βίαιο θάνατο από την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση, μετέδωσε το BBC. Η μεγαλύτερη αδελφή της Yahel, η 16χρονη Noiya, αλλά και ο πατέρας τους, ο Eli, εξακολουθούν να αγνοούνται.

Οι δύο αδελφές δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από τότε που οι τρομοκράτες της Χαμάς, με χειροβομβίδες και αυτόματα όπλα εισέβαλαν στο κιμπούτς, σκοτώνοντας ή απαγάγοντας ισραηλινές οικογένειες στις 7 Οκτωβρίου.

Η αδελφή της Noiya και ο 51χρονος πατέρας, παραμένουν αγνοούμενοι, ενώ ο θείος τους, ο Yossi, 53 ετών, κρατείτο όμηρος στη Γάζα.

Από την αρχή του πολέμου στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, τουλάχιστον έξι Βρετανοί υπήκοοι δολοφονήθηκαν από τη Χαμάς και δέκα αγνοούνται, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σούνακ στη Βουλή των Κοινοτήτων.

 

ΑΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ