Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν καταλαβαίνω πώς ευεργέτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

«Το βρίσκω πολύ βαριά κουβέντα να λες ότι ο άλλος είναι κακός άνθρωπος, κακός χαρακτήρας»

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πάρει θέση σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε μέσα από την εκπομπή της , «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής, χαρακτηρίζοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «κακό παιδί».

«Για μένα, τα δύο προβλήματα στα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα είναι το "ευεργετήσει" και το "κακό παιδί" που το βρίσκω πολύ βαριά κουβέντα να λες ότι ο άλλος είναι κακός άνθρωπος, κακός χαρακτήρας. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ», είπε χαρακτηριστικά.

[Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Αυτό ήταν πάρα πολύ βαρύ, τώρα ανακάλυψες ότι είναι κακό παιδί;»]
«Αυτόν τον κακό χαρακτήρα κατ' αρχάς, τον επέλεγες και τον είχες δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια. Άρα, τώρα ανακάλυψες -που γράφτηκε κάτι για σένα- ότι είναι κακό παιδί; Υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής που επιλέγει αυτούς που έχει δίπλα του με ανιδιοτέλεια; Για να τους ευεργετήσει; Για το καλό τους;», συμπλήρωσε.

Τόνισε μάλιστα: «Ο παρουσιαστής μιας εκπομπής δεν κοιτάζει πρώτα το δικό του καλό; Ποιος τον συμφέρει να είναι δίπλα του; Ποιος θα τον βοηθήσει, ποιος θα τον στηρίξει, ποιος θα του κάνει νούμερα; Τι κοιτάει; Α, είναι καλό παιδί, ας τον βάλω δίπλα μου; Θέλω να μου δείξετε αυτόν τον παρουσιαστή και βάζω και τον εαυτό μου μέσα».

«Δεν καταλαβαίνω πώς ευεργέτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Θέλω να μάθω», πρόσθεσε κλείνοντας.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ