Λαμία-Άρης 1-0: Ο Καρλίτος έκανε τη διαφορά

 

 

Το γκολ του Ισπανού χάρισε σπουδαία νίκη στη Λαμία κόντρα στον Άρη που έμεινε χωρίς βαθμό μετά και τη 2η αγωνιστική.

Η ποιότητα του Καρλίτος, έκανε τη διαφορά στο «Αθ. Διάκος». Ο Ισπανός έχει φανεί ήδη πως θα πάρει απ’ το… χεράκι την ομάδα του και το έκανε απέναντι στον Άρη. Το γκολ που πέτυχε έκρινε την αναμέτρηση δίνοντας σπουδαία νίκη στην ομάδα του Βόκολου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, είχαν πολύ καλές στιγμές για να σκοράρουν, όμως δεν τα κατάφεραν. Δοκάρι για τους γηπεδούχους ο Τσιλούλης.

Το ματς άρχισε χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο ορεξάτοι και δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στο 12’ με τον Μαρτίνες στην κόντρα να κάνει το σουτ και τον Χουτεσιώτη να διώχνει. Δύο λεπτά μετά, ο Άρης είχε τη μεγάλη φάση για να σκοράρει, όταν ο Κάρλσον έκανε στην κόντρα ωραία πάσα στον Μενέντεζ, αλλά αυτός στο τετ α τετ πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του ματς ειδικά μετά το πρώτο 20λεπτο και όποτε έβρισκαν χώρους είχαν προϋποθέσεις. Δεν μπορούσαν όμως να δημιουργήσουν με άνεση ευκαιρία. Κι όταν το έκαναν δε σκόραραν, όπως στο 32ο λεπτό, με τον Κάρλσον να προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και τον Σαραμαντά σχεδόν πάνω στη γραμμή να διώχνει σώζοντας την ομάδα του.

Η Λαμία σκόραρε στο 36’ με τον Καρλίτος να είναι οφσάιντ και το τέρμα ακυρώθηκε. Αλλά το δεύτερο του Ισπανού μέτρησε κανονικά. Στο 38’ στην κόντρα των γηπεδούχων, ο έμπειρος επιθετικός πλάσαρε άψογα απ’ το ύψος του πέναλτι για το 1-0 της Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και προσπαθούσαν να φέρουν την μπάλα στην περιοχή της Λαμίας για να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε 1-0.

Στο 57’ ο Άρης είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Τζανετόπουλο να διώχνει πάνω στη γραμμή και ένα λεπτό μετά ο Τσιλούλης είχε σουτ στο δοκάρι! Σε ένα δεύτερο ημίχρονο που ζωντάνεψε σε εκείνο το σημείο, με τον Άρη να έχει βγει μπροστά και τους γηπεδούχους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Σιμόν σούταρε με τον Χουτεσιώτη να κρατά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Το cooling break που ακολούθησε, οι αλλαγές που έγιναν και το ένστικτο αυτοσυντήρησης της Λαμίας, δημιούργησαν ένα μονότονο ματς μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι άφησαν χώρο, ο Άρης πίεζε έχοντας κατοχή, αλλά δίχως να μπορούν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία. Έτσι το ματς ολοκληρώθηκε με νίκη της Λαμίας 1-0 και τον Άρη να προβληματίζεται.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Νούνιες, Λόνγκο, Σιμόν – Φερράρι, Κάρλσον, Χουτεσιώτης.

Κόκκινες: Σιμόν (90’+3’).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο (76’ Τζανδάρης), Νούνιες (87’ Βασιλαντωνόπουλος), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (62’ Τόσιτς), Καρλίτος (76’ Λόνγκο), Τσιλούλης (62’ Ακούνια).

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Φερράρι, Φαμπιάνο, Μοντόγια (75’ Οντουμπάτζο), Μπράμπετς, Νταρίντα (83’ Ζαμόρα), Τζούρασεκ (46’ Ντουκουρέ), Ρουπ (74’ Πάβιτσιτς), Κάρλσον, Μενέντες (83’ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ