“Πάτρα Ενωμένη”- H συγκέντρωση του Νίκου Σύφαντου: “Η ψήφος της καρδιάς μας” – ΦΩΤΟ

Η «Πάτρα Ενωμένη» συνεχίζει την πορεία της προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, πιο συσπειρωμένη και πιο δυναμική από ποτέ. Απόδειξη γι΄ αυτό αποτελούν οι εικόνες από τις περιοδείες και τις συγκεντρώσεις των υποψηφίων μας  σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της Πάτρας και κυρίως η θέρμη με την οποία αντιμετωπίζονται τα μέλη μας από τους πολίτες.

Τελευταίο παράδειγμα για όλα τα παραπάνω είναι η άκρως επιτυχημένη συγκέντρωση την οποία πραγματοποίησε την Παρασκευή 25/8 ο πολύπειρος δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σύφαντος στο «Παναχαϊκόν» στα Ψηλαλώνια της Πάτρας.

Το «παρών» έδωσαν δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης, με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Σβόλη να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στο πρόσωπο του Νίκου Συφαντου, αλλά και να αναλύει στη συνέχεια τους στόχους και το πρόγραμμα της «Πάτρα Ενωμένη» και τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί όταν αναλάβει τη Δημοτική Αρχή της πόλης μας.

Για τον Νίκο Σύφαντο, όμως, μίλησαν και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης καθώς η φιλία τους είναι γνωστή σε όλους, ενώ άκρως συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο πρώην επικεφαλής της «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος αναφέρθηκε στον στενό του συνεργάτη και πολιτικό συνοδοιπόρο όλα αυτά τα χρόνια (θυμίζουμε ότι ο Ν. Σύφαντος είχε βάλει υποψήφιος και στις εκλογές του 2019 όταν υποψήφιος Δήμαρχος ήταν ο Ν. Παπαδημάτος).

Το «παρών» στη συγκέντρωση του Νίκου Σύφαντου έδωσαν και η Ασπασία Ρηγοπούλου, ο Περικλής Νταβλούρος, ο Στέλιος Ασημακόπουλος, η Ελενα Κονιδάρη, η  Ευρωπία Συνοδινού, οι Τάσος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Ζησιμάτος, Χρήστος Πλούμης, Γιάννης Κουλούρης, Βασίλης Χρυσαϊτης, εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου και δεκάδες άλλοι φίλοι της «Πάτρα Ενωμένη». Ανεμος νίκης από το «Παναχαϊκόν»!

 

                                         

  

Διαβάστε επίσης