Φροντιστήρια ΟΡΜΗ: Το ευχαριστώ των επιτυχόντων!

Επιτυχίες σημείωσαν και φέτος τα εκπαιδευτικά κέντρα ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ στη μάχη των πανελλαδικών.

 

Τέσσερα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους ευχαριστούν τους καθηγητές και τις οικογένειές τους που ήταν δίπλα τους στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

 

Φουσκαντέρη Ευσταθία (Νομική Θεσ/κης) – Φουσκαντέρη Κωνσταντίνα (2η Νηπιαγωγών Πάτρας) 

"Μετά από πολλά χρόνια έκλεισε για εμάς ένας κύκλος με επιτυχία. Μαζί προσπαθήσαμε συμμετέχοντας στις Πανελλήνιες, μαζί δουλέψαμε, μαζί κοπιάσαμε στη θεωρητική κατεύθυνση, πετυχαίνοντας την πρώτη σχολή της επιλογής μας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις καθηγήτριές μας στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ, που στάθηκαν δίπλα μας, όπως και στους γονείς μας για τη στήριξή τους. Ευχόμαστε σε όλους τους συνυποψήφιούς μας καλή σταδιοδρομία! "

foyskanteri_eystathia.jpg

foyskanteri_konstantina.jpg

 

Παπαθεοδώρου Έλλη (Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πάντειο, Αθήνα)

 "Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς με την προσπάθειά μου που ήταν συνεχής καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και με συνέπεια, πέτυχα να εισαχθώ στην πρώτη σχολή επιλογής μου, που είναι η Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στην Αθήνα. Διαχειρίστηκα την ψυχολογία μου λόγω του μεγάλου άγχους με τη στήριξη των καθηγητριών μου στα φροντιστήρια ΟΡΜΗ και της οικογένειάς μου, που ήταν πάντα δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο".

papatheodoroy_elli.jpg

 

Σταθόπουλος Κωνσταντίνος (Σχολή Ικάρων, Ιπτάμενοι)

"Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, καθώς ο αδελφός μου Αλέξανδρος φοιτά στην Σχολή Ικάρων της ΣΜΑ, μετά από μια σκληρή προετοιμασία πέτυχα τον στόχο μου, καθώς κατάφερα να εισαχθώ στην 1η σχολή της επιλογής μου που είναι η Σχολή Ικάρων (Ιπτάμενοι). Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ για τη συνδρομή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς".

stathopoylos_konstantinos.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ